Bennetek milyen érzést kelt ha valaki visszaakar szivàrogni az életetekbe,és ahelyett hogy konkrétan tisztàzna dolgokat ilyen jàtszmàkhoz folyamodik?
Figyelt kérdés
Történt màr valakivel hasonló?jan. 19. 11:17
21/25 anonim válasza:
15-ös és 19-es válaszolók és kérdező, engem érdekelne, hogy ha ti is az okot keresitek és írtátok, hogy ezért akár vissza is szivároghatna az illető, próbáltátok-e ti felvenni velük a kapcsolatot a kérdés erejéig? Hasonló helyzetben vagyok és kíváncsi vagyok, hogy ti mérlegeltétek-e ezt az opciót. És ha megpróbáltátok akkor mit reagált rá.
22/25 anonim válasza:
#21 Ha rajtam múlt volna meg sem szakadt volna a kapcsolat. Hagytam neki időt is. Volt, hogy szülinapjára már csak egy virtuális képeslapot küldtem, szöveg nélkül, nehogy az is baj legyen, hogy már megint írok. Az utolsó üzenet is tőlem ment felé. Semmit nem reagált rá. Erre már nem tudsz mit lépni. Csak azt kívánod bárcsak jelezte volna, hogy már nem akarja tartani a kapcsolatot. Tiszteletben tartottam volna, még ha az okát szeretném is tudni.
23/25 anonim válasza:
Én találkoztam olyannal, aki nem mert visszaszivárogni hanem közös ismerősöktől kért információkat az illetőről. Ilyen játszmázásra gondoltál? Na, ez már tényleg mindennek a teteje.
24/25 anonim válasza:
23/23 Egyezünk!
Van abban valami kegyetlen, ha nem téged keres, nem vállalja fel, hogy tudd és jól essen, hogy érdekli mi van veled, hanem másoktól kérdezősködik.
25/25 A kérdező kommentje:
24.vagy az is,hogy ilyen megkornyekezve probal kozeledni de tisztazni nem akarja.
tegnapelőtt 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!