Most akkor én lennék elmaradva csajok?
Figyelt kérdés
Épp ma beszélgettünk a barátnőimmel hogy ki borotválja lent magát és persze azt mondtam hogy én is holott nem és kinevették azt a barátnőmet aki nem volt ott de tudták hogy ő sem borotválja és akkor most én csinálom rosszul hogy majd 14 évesen nem borotválom magam intim területen? Kinek mi a véleménye?2014. szept. 18. 17:10
11/13 anonim válasza:
Nem csupaszra kell borotválni 14 évesen, hanem legyen benned annyi igényesség, hogy ha épp csak bugyiban lennél, pl. tesin átölötzésnél, ne egy kisebb csubakka figyeljen a lábad között. Ne lógjon ki szőr az alsóneműdből és ne hagy nagyra se megnőni a szőrt. Ollóval vissza lehet szépen vágni.
12/13 anonim válasza:
szerintem mindenkinek egyéni döntése, hogy borotválja-e vagy sem
magam miatt borotváltam mindig is, soha sem a párom miatt
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! :)
2014. szept. 18. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!