Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most akkor én lennék elmaradva...

Most akkor én lennék elmaradva csajok?

Figyelt kérdés
Épp ma beszélgettünk a barátnőimmel hogy ki borotválja lent magát és persze azt mondtam hogy én is holott nem és kinevették azt a barátnőmet aki nem volt ott de tudták hogy ő sem borotválja és akkor most én csinálom rosszul hogy majd 14 évesen nem borotválom magam intim területen? Kinek mi a véleménye?

2014. szept. 18. 17:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%

az a véleményem hogy ha hamar borotválod csak megerősíted a szőrt aztán szenvedhetsz vele...

én nem borotválok, egészségtelen és veszélyes, gyantázni szoktam, az jobb és cserébe kvára fáj...

2014. szept. 18. 17:12
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Teljesen felesleges 14 évesen, ráadásul az a szőr nem hiába van ott, annak funkciója van, egészségügyileg védő szerepe, mégha ez a mostani divat ellentmond is neki.
2014. szept. 18. 17:19
 3/13 anonim ***** válasza:
64%

szerintem hülyeség,hogy megerősödik a borotválástól...amúgyis megerősödik...-.-

én azóta borotválom lában,hónaljam, 'ott lent' is,mióta az első fekete szálak megjelentek.megerősödött-e?soha nem hagytam még megnőni őket..szóval nem is érdekel

24L

2014. szept. 18. 17:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem a bugyiból kilátszó részre értették akkor butaság... Ha neked így jó akkor teljesen felesleges leborotválni.
2014. szept. 18. 17:25
 5/13 anonim ***** válasza:

Én 25 évesen nem borotválom, hanem csak vágom :D

Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.

2014. szept. 18. 17:27
 6/13 anonim ***** válasza:
56%

Nem erősödik a szőr borotválástól, hát még mindig nem tanultátok meg? -.-

Amúgy meg egyáltalán nem baj, ha nem borotválod, de az gáz, hogy inkább letagadod...

2014. szept. 18. 17:30
 7/13 anonim ***** válasza:
52%

Soha nem borotválom, és nem is gyantázom, mert egészségtelen. Nem akarok bőrbetegséget kapni.

De Amerikában már kezd kimenni a divatból. Létrejött egy nőszervezet, akik tiltakoznak a borotválkozás ellen.

2014. szept. 18. 17:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 éves vagyok, és én is csak levágom azokat a szálakat amik kilatszanak a bugyibol/furdoruhabol. Engem nem zavar a szőr ott lennt, majd ha később lesz szexuális kapcsolatom akkor szeretném szorteleniteni. Most még jó így. :) ez az én véleményem.
2014. szept. 18. 17:32
 9/13 anonim ***** válasza:
37%

szerintem undorító ha egy nőnek szőrös ott lent.

24F

2014. szept. 18. 17:42
 10/13 anonim ***** válasza:
50%
Én eredetileg a szőrös puncit egy szexi egzotikus dolognak tartottam... egészen addig míg először ki nem nyaltam az első barátnőmet. Na azóta úgy vagyok vele, hogy egy nő ott lent ne nagyon legyen szőrös.
2014. szept. 18. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!