Tényleg ezek után én lennék a szemét barátnő?
Álljunk csak meg egy szóra emberek.
Kiskorod óta szerelmes voltál a fiúba.A barátnőcskéd ezt tudta és mégis összejött vele.Hm.Kérdezem én:mégis milyen barátnő az ilyen?Épp hogy csak picit megtetszett neki a fiú és össze akart vele jönni,a barátnője meg kiskora óta esedezik érte?Nem pont NEKI kellett volna segíteni?Szerintem de.Kedves kérdező.NEM VAGY SE GUSZTUSTALAN,SE R*BANC,SE SEMMI.Ha a fiú kezdeményezett,akkor teljesen mindegy,hogy veled csalta meg.Ha megcsalta,mivel NEM SZERETTE ELÉGGÉ,ÍGY VOLT SZÍVE MEGCSALNI,akkor már megbocsáss de nem is szerette,ergó nem te vagy a hibás.SOK SZERENCSÉT NEKTEK A FIÚVAL én nagyon drukkolok!:)
De egy dologra fel kell hívnom a figyelmed.Legyetek együtt sokáig,legyetek nagyon boldogok.De...ha megcsalta a barátnőjét (akármilyen okból kifolyólag,lehet hogy nem szerette annyira,de mégis járt vele és MEGCSALTA),akkor vigyázz,mert -Ne adj Isten!!- téged is megcsalhat...
De én minden szépet és jót kívánok nektek,a barátnőd meg egy undorító féreg!:)
Egy undorító dög vagy!Igen!Jogos,hogy nem áll szóba veled!!
Jó,hogy ő elvette a szerelmedet,de ezt a pasi is akarta,őt akarta,nem téged!
Aztán most meg csókolóztok?Hányni tudnék tőletek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!