Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen szemét az élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen szemét az élet?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú.Már tök jól elvoltunk 1-2 éve szinte mondhatni már majdnem a pasim volt.A barátnőm (akivel egyébként jóban vagyok szóval nem tudom miért tette) rámozdult.Mivel ő sokkal szebb mint én ezt szépen kihasználta..azóta a srác le se sz*r sőt még bánt. (Nem durván csak félrelök meg ilyenek.)És az a legrosszabb hogy én még mindig szeretem de már beszélni sem tudok vele mert a barátnőm mindig oda pofátlankodik aztán meséli hogy mindig beszélgetnek reggel-este és hogy már kezd alakulni a kapcsolatuk pedig látom rajta hogy nem szereti csak bántani akar..igazából én nem vagyok valami szép még ez a fiú az egyetlen aki valaha tetszett (mármint belsőre) a barátnőm pedig nagyon szép igaz még soha nem volt kapcsolata..miért csinálja ezt? Talán féltékeny? De mégis mire ha őt mindenhol megnézik és bárkit megkaphat? Én tényleg szeretem e fiút és nem akarom elveszíteni:'(

15/l

2013. szept. 20. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem értem miért tetszik belsőre ha ilyen gyökér...?

És az hogy félrelök és leszar keményebb mint hinnéd!

Teljesen nyilván való hogy nem ő illik hozzád, jobb ha minél hamarabb elfelejtet. Ha leszar nem tudom mit akarsz tőle... 15 vagy még van időd. Keress mást, ne fuss a rossz után ;) a barátosnőd meg biztos hogy direkt csinálja, az ilyen nem is igazi barátnő...

2013. szept. 20. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy nevezhetsz egy ilyen lányt a barátodnak??
2013. szept. 20. 19:45
 3/5 A kérdező kommentje:

Már megbántam hogy barátkoztam vele:(

1.válaszoló:már egy hónapja elhatároztam nem fog érdekelni majd én is magasról sz*rok rá de mindig fáj ha a 'barátnőmmel' látom..hiába nem akarok tudomást venni róla mégis minden este vele álmodom az álomvilágom mert ha a tudatommal nem akarok rá gondolni akkor a tudatalattim gondol rá álmomban..és azért tetszik mert régen nem ilyen volt csak a 'barátnőm' változtattam meg és valamiért mindig a régi énjét látom:(

2013. szept. 20. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Ha hiszed ha nem én is hasonló szitun mentem át de el tudtam felejteni mert ha enyire megváltozott már nem is kellett! jó haverom volt és rossz lett, rossz haver meg nem kell nekem. Elvette a barátnőm. De egy jó volt benne... hogy megtudtam milyen valójába a barátnőm(az az R betűs...) szerintem menni fog ha arra gondolsz milyen LETT nem hogy milyen volt ;)

2013. szept. 20. 20:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó ez sokat segített:)
2013. szept. 20. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!