Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tényleg ezek után én lennék a...

Tényleg ezek után én lennék a szemét barátnő?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, még sosem volt barátom,pedig többen mondják,hogy szép vagyok .Voltak jelentkezők is,de mindet elutasítottam egyért akibe már kiskorom óta szerelmes vagyok. Fél éve az egyik barátnőmnek megtetszett a fiú,akibe szerelmes vagyok és kérlelt,hogy hozzam össze őket ,pedig nagyon jól tudta,hogy én mit érzek. Én félretéve az érzéseimet segítettem, összejöttek és boldogok voltak. Én pedig mindennap szenvedtem. Miután vége lett a sulinak, szinte a fiúval mindennap együtt voltunk, a bátyám jó barátja a családunk is összejár néha, így itt aludt nálunk. Azon az este kissebb kerty parti volt, a barátnőm nem jött el,mert elutaztak . Kicsit becsiccsentettem, a fiú is és megcsókolt. Életemben nem voltam még olyan boldog,amióta az eszemet tudtam arra vártam,hogy legyen valami köztünk. Aztán eszembe jutott a barátnőm,de úgy voltam vele,hogy ő is fájdalmat okozott nekem azzal,hogy összejött a Szerelmemmel. Ezek után még többször is csókoloztunk,más napokon is . Nem rég szakítottak,kiderült minden ,és azóta a barátnőm nem áll velem szóba. Jogos? Tényleg ekkora bűn,amit tettem?
2014. júl. 25. 18:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha én csak várom a sült galambot, teljesen jogos, ha előbb-utóbb elhappolja előlem valaki, aki tesz is azért, amit akar. Nem stoppolhatsz le valakit, akivel sohasem voltál együtt.
2014. júl. 25. 18:38
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

7. válaszolónak kell igazat adnom, ha ő tudta, hogy te szerelmes vagy belé, akkor nem kért volna ilyet, szóval soha nem is volt a barátnőd.

Ha nem tudott volna erről az egészről, akkor lennél te a hibás, de így ne bánkódj miatta.

2014. júl. 25. 18:44
 13/20 t_GaRami_a ***** válasza:
62%
Ne essünk már túlzásokba emberek. Undorító féreg? Emberibben egy kicsit, ha kérhetem. Ti még sosem hibáztatok? A barátnődnek nem kellett volna kérnie, hogy hozd össze vele és ha fiú megcsalta őt akkor nem is szerette. Ugyanakkor te is hibás vagy, de végre megérdemled már azt a srácot. Ez a véleményem, lehet lepontozni.
2014. júl. 25. 19:09
 14/20 anonim ***** válasza:
88%

Nyugodjon le mindenki a pitsába. 16 éves szerelmes tini, aki igen, hibázott. De ki nem az ő korában?!

Kérdező, ne vedd magadra a befásult, begyöpösödött vaskalapos gyökerek véleményét. Vannak olyanok, akik nem értenek egyet azzal, amit tettél, de kulturáltan fogalmazták meg.

Igen, hibáztál te is, a barátnőd is, és a srác is. Békülj ki a barátnőddel, de számíts rá, hogy nem lesz az igazi, és ne is legyen olyan szoros, mint volt, mert szerintem se igazi barátnőd, ha erre képes volt. Állj ki a boldogságodért, de ne gyalogolj mindenkin keresztül. Később megtanulod. :)

2014. júl. 25. 19:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Jaj, de nem lennék újra tini!!!:)
2014. júl. 25. 19:59
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hárman jól megérdemlitek egymást.

A barátnő aki összejön azzal akibe a csaj szerelmes, a srác aki megcsalja a barátnőjét annak a legjobb barátjával, valamint a csitri aki meg a háta mögött segített megcsalni :)

2014. júl. 25. 20:52
 17/20 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező! Elmondom a véleményemet a helyzetedről.

Megértem, milyen az, ha valakiért epekedsz, én is voltam tini, ráadásul nem is olyan régen. Szerintem szép dolog volt a részedről, hogy félretetted az érzéseid, de igazán csak akkor lett volna szép dolog, ha nem csak félreteszed, de ki is űzöd magadból, és önzetlenül örülsz a barátnőd boldogságának. Te ezt sajnos nem tetted meg, és úgy alakult a helyzet, hogy hátba szúrtad a barátnődet, mert abban bizony igaza volt a többi válaszadónak, hogy attól még, hogy a lány épp nem volt jelen azon az összejövetelen, még bizony együtt volt a sráccal, ezt te tudtad, és hagytad magad. A srác se épp szentlélek, a hűség fogalmát úgy tűnik nem ismeri.

Sajnos a barátnőd helyében én is meg lennék sértve, mert nem volt fair dolog, hogy addig kezdtek ki egymással, amíg ők még nem szakítottak. De ugyanúgy a srácra is fújnék, nem csak rád.

2014. júl. 25. 21:02
 18/20 anonim ***** válasza:
18:14: Szívből remélem, hogy az összes barátnőd, haverod izmosabb nálad és ha megütöd valamelyiket, úgy összever, hogy a taknyodon csúszol hazáig.
2014. júl. 26. 15:27
 19/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem jogosan haragudott meg rád a barátnőd, azért, mert te nagyvonalú voltál vele, nem kell mindent elnéznie neked. De ne utáld magad azért, legfeljebb tanulj az esetből.
2014. júl. 26. 15:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Én már akkor lepattintottam volna ezt a "barátnőt", amikor tudva, hogy mennyire szereted azt a srácot, megkért, hozd össze őket. Ez egy önző szemétláda. Nem értem, miért segítettél nekik összejönni, ahelyett, hogy te küldtél volna jeleket a srác felé? Ne okold magad, küldd el a francba ezt a szemét csajt és legyél végre boldog!!!
2014. júl. 29. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!