Tényleg ezek után én lennék a szemét barátnő?
7. válaszolónak kell igazat adnom, ha ő tudta, hogy te szerelmes vagy belé, akkor nem kért volna ilyet, szóval soha nem is volt a barátnőd.
Ha nem tudott volna erről az egészről, akkor lennél te a hibás, de így ne bánkódj miatta.
Nyugodjon le mindenki a pitsába. 16 éves szerelmes tini, aki igen, hibázott. De ki nem az ő korában?!
Kérdező, ne vedd magadra a befásult, begyöpösödött vaskalapos gyökerek véleményét. Vannak olyanok, akik nem értenek egyet azzal, amit tettél, de kulturáltan fogalmazták meg.
Igen, hibáztál te is, a barátnőd is, és a srác is. Békülj ki a barátnőddel, de számíts rá, hogy nem lesz az igazi, és ne is legyen olyan szoros, mint volt, mert szerintem se igazi barátnőd, ha erre képes volt. Állj ki a boldogságodért, de ne gyalogolj mindenkin keresztül. Később megtanulod. :)
Szerintem hárman jól megérdemlitek egymást.
A barátnő aki összejön azzal akibe a csaj szerelmes, a srác aki megcsalja a barátnőjét annak a legjobb barátjával, valamint a csitri aki meg a háta mögött segített megcsalni :)
Kedves Kérdező! Elmondom a véleményemet a helyzetedről.
Megértem, milyen az, ha valakiért epekedsz, én is voltam tini, ráadásul nem is olyan régen. Szerintem szép dolog volt a részedről, hogy félretetted az érzéseid, de igazán csak akkor lett volna szép dolog, ha nem csak félreteszed, de ki is űzöd magadból, és önzetlenül örülsz a barátnőd boldogságának. Te ezt sajnos nem tetted meg, és úgy alakult a helyzet, hogy hátba szúrtad a barátnődet, mert abban bizony igaza volt a többi válaszadónak, hogy attól még, hogy a lány épp nem volt jelen azon az összejövetelen, még bizony együtt volt a sráccal, ezt te tudtad, és hagytad magad. A srác se épp szentlélek, a hűség fogalmát úgy tűnik nem ismeri.
Sajnos a barátnőd helyében én is meg lennék sértve, mert nem volt fair dolog, hogy addig kezdtek ki egymással, amíg ők még nem szakítottak. De ugyanúgy a srácra is fújnék, nem csak rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!