Normális a nővére reakciója a kapcsolatunkra? Azok után, hogy nekem jött, mégis mit vár tőlem?
Együtt vagyok a volt legjobb barátnőm öccsével. Fél éve még a legjobb barátnőm volt, csak aztán tönkrement a barátságunk, pedig előtte elválaszthatatlanok voltunk, együtt jártunk nyaralni, síelni, wellnessezni, bulizni, stb.
Most, hogy kiderült a barátommal a kapcsolatunk, totál megkattant, tegnap nekem jött és úgy viselkedett, mint valami tuskó, vagy mint egy olcsó, hisztis ribi.
Meg a testvére előtt lehordott mindennek, elmondta a legszemélyesebb dolgaimat és ha náluk vagyok, úgy tesz, mintha ott sem lennék.
Oké, nem kell szeretnie, de azt nem tudom elhinni, hogy ennyire nem érdekli a testvére boldogsága.
És elvárja, hogy én kérjek tőle bocsánatot, meg hogy miért mondtam el a barátomnak, ami történt.
Nyilván nem normális, ezt te is tudod, hadd ne ápolgssuk már evvel a lelked.
Inkább a kettőtök közti szar viszonyt próbáljtáok rendezni. Mi történt mégis, hogy így viszonyul hozzád?
Ezt már nem lehet rendezni....
Lett egy barátja, ami nem is volt baj. Az már inkább, hogy emiatt totál tönkrement a barátságunk, mert a közös programjainkra is elcipelte a srácot, sose tudtunk egy jót bulizni, mert a barátja féltékeny volt, ha nem vele volt.
Január óta azt vártuk, hogy mehessünk egy külföldi koncertre és fesztiválokra, erre bejelenti, hogy ő mégsem jön, mert a barátja nem örülne, ha elmenne fesztiválozni, a koncert pedig pont a nem tudom, hányadik hónapfordulójukon lesz és ezért megsértődne, ha eljönne velem.
Aztán mivel ő folyton a barátjával volt, a barátaink, barátnőink is elfordultak tőle és amíg régen együtt voltunk népszerűek úgymond, most már csak én maradtam, a régi barátainkkal ő alig beszélget és szerinte én hangoltam őket ellenük.
Aztán jöttek a félreértések, titkolózások egymás előtt és szép lassan megszakadt a kapcsolatunk.
Jó. Röviden: a csaj ostoba és töketlen papucs. Mindig mást fog a saját szarságai miatt okolni. Én higgadtan elmondani neki egyszer, hogy mindig a pasiját választotta a barátai helyett, ez lett az eredménye. Ha ezt nem látja, arról nem te tehetsz, de előbb a saját portáján kéne söprögetnie és elgondolkoznia magán.
Te is törődj a saját dolgoddal meg a barátoddal, majd fog ő még pofára esni, ha véget ér a kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!