Az öcsém jött össze az én régi csajommal, és mégis én vagyok a rossz?
Nekem így hirtelen az jutott eszembe, hogy az öcséd haragszik rád, mert esetleg a lány panaszkodott neki rólad. Talán ő többet képzelt a kapcsolatotokba mit ami valójában volt, és úgy érzi kihasználtad stb...
Nem lehet hogy ezért ilyen a testvéred?
Szerintem sem normális hogy öcséd összejött vele. Nekem még a barátnőim exei is tabuk, de ez most nem számít. Ti úgymond most "luksógorok" is lettetek. Bocs, ezt még régen hallottam.
Szerintem is meg van a lehetősége hogy a csaj nem tüntetett fel fényesen öcséd előtt. Öcsédet nyilván érdekli hogy melyikőtök az igazi férfi a szemében. Legyen az akár a természetekre vonatkozó vagy akár fizikális..
1.Lehet hogy a csaj kitalált rólad egy két negatív sztorit . Így megnyugtathatja az öcsédet hogy veled szemben ő az ideálisabb férfi, és ő a potenciálisabb partner.
2. A csaj lehet még tőled akar valamit és ezért jött össze az öcséddel. Lehet még érdekled és ezért mond a hátad mögött dolgokat az öcsédnek. Hallottam már ilyenre is példát.
:S
Engem nem érdekel a lány. De az öcsémet vissza akarom kapni.
Amiatt nem hibáztatom, hogy összejöttek, egyrészt hidegen hagy (nem többéves, bizalmas kapcsolat volt, csak alkalmi), másrészt ő utólag tudta meg, mibe tenyerelt. Nekem az egészet közös haver mesélte.
Féltékeny rád az öcséd, mert előtte neked volt kapcsolatod a szeretett nővel.
Le kell ülni hárman és megbeszélni. Ezt javasold neki. Nem nézheted levegőnek a nőt, ugyanis ő már az öcséd párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!