Az öcsém jött össze az én régi csajommal, és mégis én vagyok a rossz?
Ha nem hajlandó reagálni két választásod van:
1, Felkeresed, és szépen belevered a fejét a falba, hogy most mit gondol, hogy téged ignorál, ez mégis milyen testvéri kapcsolat??? De tényleg, az mi, hogy valaki a saját testvérét ignorálja egy ilyen szintű dolog miatt??? (Persze, ha megbízhat benned úgy alapvetően, de azt írod, nem szándékosan jöttél össze pont ezzel a lánnyal, szóval nem is értem az egészet.)
2, Nem csinálsz semmit, és megvárod, míg lehull a szeméről a hályog. Ez addig fog tartani, amíg a kapcsolatuk, tehát akár évekig is, ha a lány addig nem talál az öcsédnél jobbat, akire átugorhat.
Mivel a telefon/e-mail kilőve, csak az marad, hogy megteszel annyit a öcsédért, hogy felkeresed, és előadod a saját verziódat. Lehetőleg ezt a "nekem nem jelentett semmit a csaj, csak meghúztam" dolgot ne hangsúlyozd túl... Nem biztos, hogy jól fog neki esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!