Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek beszéljek vele erről?

Szerintetek beszéljek vele erről?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki a suliban eggyel alattam jár,de nagyon jóban voltunk,de azóta elkeveredett egy rossz társaságba akik közül párat én is közelebbről ismerek és nagyon gáz arcok. A srácot meg csak kihasználják ezt meg onnan tudom hogy a társaságból az egyik lány mesélte röhögve. Még csak 14 évesek,de már mindenen túl vannak. Tudom,hogy a srácot csúnyán lefogják koptatni ha megunják és keresnek mást akin röhöghetnek. Szeretném ezt elmondani neki,de végül is mi közöm hozzá,lehet megsértődne hiszen annyira örül neki hogy most a "menők" közé tartozik.Mit tegyek?

2014. szept. 11. 19:38
 1/1 anonim válasza:

mond el neki! Ha fontos számodra, akkor segíts neki! Hiszen azt mondtad jóban voltatok! Egy igazi barátság ereje mindig nagyobb azokénál akik szét akarják választani azt! Mond el neki, hisz fontos számodra a barátság...lehet hogy nem fog hinni neked, és dühös lesz rád, mert el akarod választani őt az új "barátaitól" de egy idő után rájön, és hálás lesz neked!

Üdv: Elizabeth ;) (Sok sikert és ne félj! Bátraké a szerencse! :) )

2014. szept. 11. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!