Szerintetek beszéljek erről az exférjemmel? Mondjak neki valamit, vagy oldják meg egymás között, maradjak ki belőle?
15 éves a közös lányunk. Eddig nagyon jó volt a kapcsolatuk, sosem ragaszkodtunk a láthatási időhöz, sokat találkoztak.
A férjem újranősült, őt is kedveli a lányom. Nemrég született egy kistestvére. Most nyáron nem akart az apjához menni. Gondoltam kis féltékenység, túl lesznek rajta.
Most bevallotta, hogy azért nem szeret ott lenni, mert olyankor mindig neki kell a picivel foglalkoznia. A nő elmegy fodrászhoz, tornázni, barátnőkkel vagy együtt szerveznek programot az apjával. Ő pedig ott van órákig a kisbabával.
Az apja szerintem nem tudja, hogy ez őt zavarja.
Mit mondanátok? Vagy nem szólnátok bele?
Kedves 4-es!
A szülők elváltak. A kislány az édesapjával szeretne együtt lenni, nem pedig pesztra a kistesó mellett. Nyilván, ha pár alkalomról lenne szó, akkor nem lenne baj.
Nekem sem tetszene a helyzet.
Ha az új feleség több időt akar tölteni a férjével, akkor se a mostohalányát használja dajkának.
Igen, a lányom is azt mondja, hogy így már alig van az apjával.
Nyilván kevesebb idő, figyelem jut rá most mint korábban, ez rendben van.
Nekem is van 2 kisebb gyerekem, de sosem sóztak őket a nagyra hogy szépítkezni menjek. Egy testvér nem erre való. Vigyázhat rá, foglalkozhat vele ha van kedve vagy nagyon nincs más megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!