Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vegyem a bátorságot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem a bátorságot, hogy beszéljek anyának erről a fiúról?

Figyelt kérdés
Nem igazán szoktam anyával a fiúkról beszélni, meg csak átlagos dolgokról beszélünk. Most van egy fiú, aki nagyon aranyos és szimpatikus, szeretnék vele találkozni, de nem tudom, hogy anya mit szólna hozzá. Hogyan hozzam fel a témát? Apának tuti el fogja mondani, pedig már majdnem 18 vagyok, de még szinte kislányként kezelnek.
2014. júl. 3. 20:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Képzeld, XY tegnap azt mondta, hogy... Aztán... Meg azt is, hogy... Szerintem nagyon kedves, nekem tök szimpatikus. Sőt, talán kicsit tetszik is.
2014. júl. 3. 20:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Először én csak annyit mondanék hogy elmegyek találkozni valakivel. Majdnem 18 vagy, én 16 évesen is csak elmentem, de meg kellett neki előtte mutatnom képen, mert érdekelte.
2014. júl. 3. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!