Barátnőm nekem ígért egy gatyát de mégis visszamondta. Ez bunkóság volt?
Nem volt szép dolog tőle, hogy hitegetett, de a nadrág az övé, azt csinál vele, amit akar.
Az meg, hogy blúzokat és pólókat ajánl neked ingyen, szerinted bunkóság?
Mutasd meg neki ezt a kérdésedet, és megoldódik a problémád, szóba sem fog állni veled többet.
Az első válaszoló a szokásos lehúzó típus, ne foglalkozz vele.
Szóval, igen, bunkóság volt, hogy Neked ígérgette 1 évig, aztán még pénzért se adja oda. Amiket felajánlott, azzal meg csak a saját lelkiismeretét akarja megnyugtatni.
És nyugodt szívvel megmutathatnád ezt a kérdést, neki kell magát szégyellni...
Azért csak szólok,hogy a kínaiban(pl : Ázsia center) 5-6 ezer egy farmer, akciósan/utolsó dbok 3500-4500 Ft
Max használt ruhásban lehet olcsó darabokhoz jutni,sokszor tök márkás farmerokat is lehet venni 2500-3500 ft-ért.
Én ha nekem ígér vki vmit és nagyon maximum 1 héten belül nem adja oda,le is mondok róla.Ráírok vagy rákérdezek utoljára,de ha akkor sem,hagyom.
Érdekes egy lány vagy,hogy 1 évig vársz egy farmert már vagy 5 dbot tudtál volna venni ennyi idő alatt.
De ha esetleg különlegesebb a farmer,nézz körül használt ruhásba,jókat ki lehet fogni :)
Csomó márkás cuccom van ilyen helyekről,alig használtak és egy Dolche Gabanna farmer is 5 ezer volt,ami hát eredeti áron 15 ezer felett van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!