Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosan sértödött be barátnőm...

Jogosan sértödött be barátnőm és a párja?

Figyelt kérdés

Egyik nap boltból hazajövet összefutottunk barátnőmmel és párjával.Kicsit beszélgettük velük,szóba jött hogy jó lenne majd 4en elmenni a balatonra. Konkrét időpont nem volt,csak hogy majd vmikor.

Tudni kell hogy én,a párom és a barátnőm is más müszakba dolgozik,igy nehéz össze egyeztetni egy időpontot hogy mindenkinel jó legyen. Szabadság is kevés van nekem és a páromnak is.

Eltelt kb 2-3 hét a Balatonos beszélgetés óta,mi párommal pont ugy dolgoztunk hogy én éjjeles,ő meg délutános volt. Csütörtöki nap kitaláltuk hogy szombaton menjünk le a balcsira ha találunk szállást. Jó 1,5 órába és vagy 15 hivásba került mire 2 személynek találtam szállást.

Melóba müszakváltáskor találkoztam barátnőmmel és kérdezte h megyek a tulorázni,mert ő igen. Én meg lelkesen meséltem neki h megyünk balcsira,de csak egy nap,tök hirtelen jött az ötlet,stb... Ő flegmán mondta h szolhattunk volna mert ők is elmentek volna. Mondtam h hirtelen jött az ötlet,meg ti se mondtatok azóta h beszéltünk róla semmit. Aztán ennyibe maradtunk.

Azóta eltelt pár hét,és a hétvégén egy szórakózóhelyen barátnőm pasija olyan stilusban beszélt párommal,elmondta minden féle sz.arnak,meg mert mi milyen szemetek voltunk h nem szoltunk h megyünk a balatonra.

Barátom mondta neki h miért baj ha hirtelen jött az ötlet és jó volt kettesben menni,neki is ott a barátnője akár kettesben is mehetnek akárhova. De barátnőm pasija ott ordibált csak.

Nekem barátnőm nem mondta h ennyire besértödött volna ő is meg a párja is. Meg úgy öszintén nem is foglalkoztam vele,mivel ugy gondolom hogy h nem csak ránk kellett volna várni h majd mi szervezzük meg mind a 4ünknek a programot. MI mivel nem jött tőlük semmi reakció hetekig,elmentünk kettesben.

2014. aug. 4. 10:53
 1/8 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2014. aug. 4. 10:59
 2/8 A kérdező kommentje:

20on évesek vagyunk,

és elirtam mikor kitaláltuk hogy megyünk a balcsira,én éjjeles,párom meg délelöttös volt. Barátnőm meg délután dolgozott akkor. Utólag kiderült hogy ő még túlórázni is megy szombaton. Nem értem amugy hogy várhatják el hogy leszerevzzün valamit,mikor arra nem veszi a fáradásgot h megmondja kell e mennie dolgozni vagy sem

2014. aug. 4. 11:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Jól tettétek,hogy fogtátok magatokat,és elmentetek!Egyáltalán nem jogosan sértődtek meg,főleg ordibálni nem kellett volna.Ezek után nem keresném őket,sőt,minden kapcsolatot megszakítanék velük.Vagy csak a baráttal...mert úgy látszik,hogy kicsit idegbeteg.Nem bántja a barátnődet,vagy valami?

Remélem,hogy nincs igazam,de szerintem az a pasi idegbeteg lehet...én nem akarok túlozni,de ebből nem sül ki semmi jó,ha ilyen egy ember.Kis dolgokon ennyire felkapni a vizet nem normális dolog.

2014. aug. 4. 11:08
 4/8 Andizsuzsi ***** válasza:
56%
Azt hittem, tizenévesek... Szerintem nem azt várták, hogy ti leszervezitek, hanem hogy szóltok, hogy adott hétvégén mennétek, akarnak-e ők is menni? Hiszen ezt beszéltétek meg. Amúgy miért szólt volna, hogy dolgozik, ha nem tudta, hogy azon a hétvégén lenne a "buli"?
2014. aug. 4. 11:09
 5/8 A kérdező kommentje:

Eltelt pár hét a balatonos beszélgetés óta,és semmmi reakció nem volt részékükről.

Sőt mióta én összejöttem a barátommal,barátnőm ha én nem keresem vagy érdeklödök felőle le se sz.ar.

2014. aug. 4. 11:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Ami még engem bosszant az egészben h barátnőm pasija jó hogy nem verte meg az én barátomat ez miatt a balatonos hiszti miatt. Pedig barátnőmnek mondtam h hirtelen jött hogy elmegyünk,és mikor legközelebb meloba találkoztunk kérdeztem mizu,nem tünt mintha ez miatt mg háborogna. Képzelem hgy adhatta tovább a pasijának ...
2014. aug. 4. 11:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Barátnődnek abban igaza van, hogy ha már így megbeszéltétek, akkora 15 telefonhívás előtt befért volna egy 16-odik is megkérdezni hogy akarnak e jönni.

De ettől függetlenül meg hagy döntsétek már el ti, hogy kivel mentek, semmi joga ezen kiakadni bárkinek. Na meg hülyeség is.

2014. aug. 4. 11:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Ordibálni másokkal ronda dolog, megmondhatnák nyugodtan, ha bajuk van. De azért kicsit igazuk van, mert ha megbeszéltétek, hogy egyszer együtt lementek szólhattatok volna nekik is. Attól, hogy tőlük nem érkezett reakció, még elhívhattátok volna őket. Ha meg nem érnek rá, akkor megbeszélitek, hogy kár hogy nem tudnak jönni, de ti azért még lementek. Ha barátai vannak az embernek kicsit rájuk is kell gondolni mindig. Lehet, hogy ők nem szervezték, de annál az sem jobb, ha ti megszervezitek, de őket kihagyjátok. Fordított esetben szerintem neked se esne jól. Abban viszont igazad van, hogy az ilyet is meg lehetne normálisan beszélni, nem leordítani a másikat.
2014. aug. 28. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!