Jogosan sértödött be barátnőm és a párja?
Egyik nap boltból hazajövet összefutottunk barátnőmmel és párjával.Kicsit beszélgettük velük,szóba jött hogy jó lenne majd 4en elmenni a balatonra. Konkrét időpont nem volt,csak hogy majd vmikor.
Tudni kell hogy én,a párom és a barátnőm is más müszakba dolgozik,igy nehéz össze egyeztetni egy időpontot hogy mindenkinel jó legyen. Szabadság is kevés van nekem és a páromnak is.
Eltelt kb 2-3 hét a Balatonos beszélgetés óta,mi párommal pont ugy dolgoztunk hogy én éjjeles,ő meg délutános volt. Csütörtöki nap kitaláltuk hogy szombaton menjünk le a balcsira ha találunk szállást. Jó 1,5 órába és vagy 15 hivásba került mire 2 személynek találtam szállást.
Melóba müszakváltáskor találkoztam barátnőmmel és kérdezte h megyek a tulorázni,mert ő igen. Én meg lelkesen meséltem neki h megyünk balcsira,de csak egy nap,tök hirtelen jött az ötlet,stb... Ő flegmán mondta h szolhattunk volna mert ők is elmentek volna. Mondtam h hirtelen jött az ötlet,meg ti se mondtatok azóta h beszéltünk róla semmit. Aztán ennyibe maradtunk.
Azóta eltelt pár hét,és a hétvégén egy szórakózóhelyen barátnőm pasija olyan stilusban beszélt párommal,elmondta minden féle sz.arnak,meg mert mi milyen szemetek voltunk h nem szoltunk h megyünk a balatonra.
Barátom mondta neki h miért baj ha hirtelen jött az ötlet és jó volt kettesben menni,neki is ott a barátnője akár kettesben is mehetnek akárhova. De barátnőm pasija ott ordibált csak.
Nekem barátnőm nem mondta h ennyire besértödött volna ő is meg a párja is. Meg úgy öszintén nem is foglalkoztam vele,mivel ugy gondolom hogy h nem csak ránk kellett volna várni h majd mi szervezzük meg mind a 4ünknek a programot. MI mivel nem jött tőlük semmi reakció hetekig,elmentünk kettesben.
20on évesek vagyunk,
és elirtam mikor kitaláltuk hogy megyünk a balcsira,én éjjeles,párom meg délelöttös volt. Barátnőm meg délután dolgozott akkor. Utólag kiderült hogy ő még túlórázni is megy szombaton. Nem értem amugy hogy várhatják el hogy leszerevzzün valamit,mikor arra nem veszi a fáradásgot h megmondja kell e mennie dolgozni vagy sem
Jól tettétek,hogy fogtátok magatokat,és elmentetek!Egyáltalán nem jogosan sértődtek meg,főleg ordibálni nem kellett volna.Ezek után nem keresném őket,sőt,minden kapcsolatot megszakítanék velük.Vagy csak a baráttal...mert úgy látszik,hogy kicsit idegbeteg.Nem bántja a barátnődet,vagy valami?
Remélem,hogy nincs igazam,de szerintem az a pasi idegbeteg lehet...én nem akarok túlozni,de ebből nem sül ki semmi jó,ha ilyen egy ember.Kis dolgokon ennyire felkapni a vizet nem normális dolog.
Eltelt pár hét a balatonos beszélgetés óta,és semmmi reakció nem volt részékükről.
Sőt mióta én összejöttem a barátommal,barátnőm ha én nem keresem vagy érdeklödök felőle le se sz.ar.
Barátnődnek abban igaza van, hogy ha már így megbeszéltétek, akkora 15 telefonhívás előtt befért volna egy 16-odik is megkérdezni hogy akarnak e jönni.
De ettől függetlenül meg hagy döntsétek már el ti, hogy kivel mentek, semmi joga ezen kiakadni bárkinek. Na meg hülyeség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!