Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Jogosan sértődött meg a barátnőm?
Bár csak a férfiak lettek megszólítva, de én is úgy gondolom, nem jogosan sértődött meg...
Ha csak ápolni akart, meg tudni akarta, hogy vagy, akkor is megérthetné... de ha csak veled akart lenni, és azt várta, hogy szórakoztasd, akkor is önzőség.
Két lehetőség van:
1. a barátnőd egy hisztis p.csa (ez a valószínűbb sajnos)
2. de nem szabad kihagyni a másik lehetőséget sem, hogy esetleg azért ment át, hogy ápoljon és tisztában volt a kockázattal, hogy elkapná de csak jót akart neked. (Bár ez kevésbé valószínű, tekintve azt, hogy az írásodból nem ehet több 15 évesnél a csaj.)
A legjobb lenne, ha beszélnél vele vagy megírnád neki, h te csak jót akartál neki, és nem azért küldted el, mert nem akartad látni, csak nem akartad h elkapja a betegséget. Ha ezek után is játssza a sértődött királykisasszonyt akkor pedig rúgd ki a p.csába a hisztis lotyót.
Szerintem nem jogosan sértődött meg...
Én ha átmentem volna és azt mondod h menjek haza mert nem akarod h elkapjam, akkor megkérdeztem volna h szükséged van e valamire (egy tea, fájdalom csillapító, kaja stb.) és ha nincs akkor lelépek, aztán másnap felhívlak h jobban vagy e. De semmi esetre sem vágom be a durcát :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!