Jogosan sértődött és ment haza a barátnőm?
Egy meleg barátjával beszélgetett a neten és ő drágámnak és baby-nek szólitotta. Nekem ez nem tetszett mert elképzeltem a helyzetet fordítva és lemerem fogadni neki sem tetszene ha engem ilyen jelzőkkel illetne egy másik nőszemély. Nem mondtam azt h ne barátkozzon vele de megkértem arra hogy írja le neki, hogy ne szólítsa drágájának mert ez a barátját zavarja azaz engem mert én vagyok a drágája. Ezt ő nem volt képes megtenni hanem szemem láttára leírta neki ,h a barátom "elmebeteg és féltékeny" sosem tettem még ilyet de hirtelen haragomba egy kis fültövön vágásban részesítettem mert úgy éreztem hogy ezzel a mondattal megalázott és ha számítana neki a kapcsolatunk megtenné ezt értem...
Lehet hogy homofób vagyok? bár oroszlán csillagjegyem alapból féltékenységre utal mégsem érzem normálisnak azt hogy nem volt képes leírni hogy ne hívja a drágájának.
Mellesleg szerintetek vannak olyan srácok akik melegnek tetetik magukat hogy közelebb kerülhessenek lányokhoz?
Innentől nem csodálnám, ha kivágna, mint macskát sz a rni.
Aki nem képes kontrollálni magát és az agresszióját az nem férfi hanem csótány.
Mellesleg tényleg egy féltékeny elmebetegnek látszol.
Oroszlány a csillagjegyed ? :D :D nincs is olyan nem a bolygók,csillagok irányítanak, nem tudnak befolyásolni :D
Szabad akarattal rendelkezel. csillagjegy ... :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!