Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogosan sértődött és ment...

Jogosan sértődött és ment haza a barátnőm?

Figyelt kérdés

Egy meleg barátjával beszélgetett a neten és ő drágámnak és baby-nek szólitotta. Nekem ez nem tetszett mert elképzeltem a helyzetet fordítva és lemerem fogadni neki sem tetszene ha engem ilyen jelzőkkel illetne egy másik nőszemély. Nem mondtam azt h ne barátkozzon vele de megkértem arra hogy írja le neki, hogy ne szólítsa drágájának mert ez a barátját zavarja azaz engem mert én vagyok a drágája. Ezt ő nem volt képes megtenni hanem szemem láttára leírta neki ,h a barátom "elmebeteg és féltékeny" sosem tettem még ilyet de hirtelen haragomba egy kis fültövön vágásban részesítettem mert úgy éreztem hogy ezzel a mondattal megalázott és ha számítana neki a kapcsolatunk megtenné ezt értem...

Lehet hogy homofób vagyok? bár oroszlán csillagjegyem alapból féltékenységre utal mégsem érzem normálisnak azt hogy nem volt képes leírni hogy ne hívja a drágájának.

Mellesleg szerintetek vannak olyan srácok akik melegnek tetetik magukat hogy közelebb kerülhessenek lányokhoz?

2014. jún. 22. 22:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

-.-"

most komolyan zavar hogy egy MELEG fiú drágámnak nevezte??

Hidd el nem zavarná a csajodat sem ha téged egy lezbikus hívna drágámnak.

Inkább gyerekes vagy! nőljél már fel

2014. jún. 22. 23:25
 12/17 anonim ***** válasza:
19%
Hát szerintem meg igenis jól reagált a kérdező, már nem rosszból, de nem kell mindenféle divatos elméletnek bedőlni, hogy nem szabad megütni egy nőt. Ez itt konkrétan megérdemelte, mert emberi méltóságában alázta meg a kérdezőt. Némelyik nő igenis megérdemli hogy néhanapján a viselkedésük miatt kapjanak pár nyaklevest. Szerintem kedves kérdező nem vagy homofób, csak normálisan gondolkodó, engem is zavarna ha bármilyen férfi ledrágázná a barátnőmet - legyen az meleg, transz, eunuch akármi- 22f
2014. jún. 23. 08:59
 13/17 acelsziv ***** válasza:
88%
12: már bocs öreg, de ha egy féltékeny elmebeteget féltékeny elmebetegnek titulálunk az csak az igazság kimondása. Emberi méltóság mi? De annyi esze már nincs, hogy ne testi erőszakkal oldjon meg ilyen helyzeteket.
2014. jún. 23. 09:29
 14/17 anonim ***** válasza:
92%
A meleg pasi attól meleg, hogy a fiúk jönnek be neki. Ez világos kedves kérdező? Na most úgy gondolom, hogy a barátnőd lány, szóval nem értem a problémádat. Nekem is van 1-2 meleg haverom, ők is becézgetnek engem, de csupán szeretetből (a melegek amúgyis könnyebben becézgetnek másokat, ebből a szempontból nagyjából nőként működnek), én is becézgetem őket, soha egyik barátomnak sem volt ezzel gondja. Viszont az, hogy te emiatt megütötted, az nagyon gáz, hiszen semmit nem tett szegény. Valószínűleg elég súlyos problémáid lehetnek, pl nem tudod kezelni az indulataidat, hiszen ha egy ilyen miatt kezet emeltél rá, mi lenne később? És még üldözési mániád is van, mert azt hiszed a haverja csak melegnek tetteti magát. Ha van egy kis esze a csajnak, akkor úgy kidob, hogy a lábad sem éri a földet. 25/l
2014. jún. 23. 12:37
 15/17 anonim ***** válasza:
82%

1. a pasi bébyje még elmegy

2. a barátnőd a drágámért, úgy hogy van mellette pasija igen csak gáz 1-0 neked

3. az, hogy te erre vagy féltékeny szintén nem normális. 1-1

4. az, hogy a barátnőd leelmebetegezett 2-1

5. megütötted ezért 2-5000000

Én ezután biztos, hogy nem bocsájtanék meg neked. Most megütötted ezért, aztán megütöd ha nem úgy viselkedik, aztán majd megvered mert nem tetszett neked valami. Szerintem el vetetted a sulykot.

2014. jún. 23. 13:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
*elvetetted
2014. jún. 23. 13:22
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

1.kérdésre a válasz:igen

2.ra:nem(mivel hiszel a horoszkópodban, ez inkább már b. De hadjuk)

3.ra:igen simán, de nem hinném, hogy a barátnőd olyan környezetben élne(bár ha ő most átmegy vígasztalni őt akkor agódj)

2014. jún. 23. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!