Jogosan sértődött és ment haza a barátnőm?
Egy meleg barátjával beszélgetett a neten és ő drágámnak és baby-nek szólitotta. Nekem ez nem tetszett mert elképzeltem a helyzetet fordítva és lemerem fogadni neki sem tetszene ha engem ilyen jelzőkkel illetne egy másik nőszemély. Nem mondtam azt h ne barátkozzon vele de megkértem arra hogy írja le neki, hogy ne szólítsa drágájának mert ez a barátját zavarja azaz engem mert én vagyok a drágája. Ezt ő nem volt képes megtenni hanem szemem láttára leírta neki ,h a barátom "elmebeteg és féltékeny" sosem tettem még ilyet de hirtelen haragomba egy kis fültövön vágásban részesítettem mert úgy éreztem hogy ezzel a mondattal megalázott és ha számítana neki a kapcsolatunk megtenné ezt értem...
Lehet hogy homofób vagyok? bár oroszlán csillagjegyem alapból féltékenységre utal mégsem érzem normálisnak azt hogy nem volt képes leírni hogy ne hívja a drágájának.
Mellesleg szerintetek vannak olyan srácok akik melegnek tetetik magukat hogy közelebb kerülhessenek lányokhoz?
-.-"
most komolyan zavar hogy egy MELEG fiú drágámnak nevezte??
Hidd el nem zavarná a csajodat sem ha téged egy lezbikus hívna drágámnak.
Inkább gyerekes vagy! nőljél már fel
1. a pasi bébyje még elmegy
2. a barátnőd a drágámért, úgy hogy van mellette pasija igen csak gáz 1-0 neked
3. az, hogy te erre vagy féltékeny szintén nem normális. 1-1
4. az, hogy a barátnőd leelmebetegezett 2-1
5. megütötted ezért 2-5000000
Én ezután biztos, hogy nem bocsájtanék meg neked. Most megütötted ezért, aztán megütöd ha nem úgy viselkedik, aztán majd megvered mert nem tetszett neked valami. Szerintem el vetetted a sulykot.
1.kérdésre a válasz:igen
2.ra:nem(mivel hiszel a horoszkópodban, ez inkább már b. De hadjuk)
3.ra:igen simán, de nem hinném, hogy a barátnőd olyan környezetben élne(bár ha ő most átmegy vígasztalni őt akkor agódj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!