Baj hogy csak Gyakorin tudom leírni a problémáimat?
Nem bízom senkiben. Valahányszor azt hittem, megbízhatom valakiben, elárult, kinevetett, vagy még rosszabb. Bezárkóztam, megcsömörlöttem, nincs már kedvem magamról beszélni senkinek. Egyedül a páromnak tudok megnyílni, de sokszor neki se.
Ha ismerősök közt vagyunk és valaki rólam kérdez, megnémulok.
Egyed itt a Gyakorin tudok őszintén írni magamról, és az itt lévő emberek véleményéből tudok építkezni. Mintha ti lennétek a barátaim, még így ismeretlenül is.
Nagyon durva probléma ez? Gáz vagyok?
Ha van valami amit az ember norma a barátaitól kérdez meg, azt én ide írom ki, mert nincsenek barátaim. Mi lesz így velem? Légyszi bunkók ne legyetek!
A helyzet az, hogy csak az tud igazán segíteni, aki igazán ismer téged. Ilyen lehet egy jó barát, vagy egy terapeuta. Idegenek nem ismerhetnek, azért idegenek.
Aki azt akarja, hogy szeressék, annak tudomásul kell vennie a sebezhetőségét. Aki nem akar sebezhető lenni, szeretni sem fog tudni és őt sem fogják szeretni. Soha nem késő megtanulni szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!