Ti beszéltek itt gyakorin üzenetben emberekkel? és nem úgy értem hogy valamire válaszolt és írt egy üzit és ennyi. Hanem hogy folyamatosan szoktatok beszélgetni, levelezgetni? és ha igen, akkor miért itt? Miért nem például facebookon?
a beszélgetéshez nem szükséges az, hogy testileg tetszen a másik, de nekem ebben is szerencsém volt.
2. voltam
Egy kérdésem kapcsán rám írtak vagy hatan de mindegyikőjükkel abbamaradt a dolog, komolyan mondom mindegyik agyament pszichopata volt. :D sokat kérdeztem már itt, de soha egy kérdésemre nem írtak szinte privátot. Nem is értem.
Egy valakivel beszélgetek már egy két hete. Mással eddig még nem sikerült találkozni itt aki normális. :(
és avval a valakivel akivel már régebb óta beszélsz avval miért kezdtetek beszélgetni ?
köszönöm a válaszokat igazán megnyugtató hogy nem csak lelkibeteg emberek vannak itt, vagy olyanok akik mindenkit megakarnak dugni.
megy a zöldkéz mindenkinek aki válaszol!
Esetemben egy kérdésemre válaszolt és kérdezett valamit, inkább privátot küldtem neki és levél levélt követett. Hát így alakult..
5-ös akkor te a ritka kivételek közé tartozol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!