Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogos a sértődés? Mindenki...

Jogos a sértődés? Mindenki szerint bunkó voltam, szerintetek is?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm magyar/amerikai kettős állampolgár.Idén nem tudnak elutazni a családjával az amerikában élő rokonokhoz (barátnőm tesói,unokatesói,nagynéni,nagybácsi stb.),és mivel hiányzik neki a család is,meg amerika is ezért július 4-ei bulit rendez itthon.Meghívta az egész baráti társaságot,mindenkinek tetszik az ötlet,medencézős sütögetős buli lesz.Ma kezdett el díszíteni meg nasit stb-t csinálni holnapra és áthívott engem meg egy másik barátnőnket hogy segítsünk neki.Most hívott hogy akkor számíthat-e rám és én megmondtam neki hogy nincs sok kedvem ehhez,ez Magyarország nem amerika itt ezt nem is ünnepeljük.Megsértődött,azt mondta hogy nem is várja hogy himnuszt énekeljünk,tüzijátékozzunk meg komplett karnevál legyen,csak szeretne egyet itthon mulatni az ünnepük alkalmából a barátaival ha már idén itthon maradt.Ráírtam a másik barátnőnkre megkérdeztem ő megy-e meg elmeséltem mi történt,és ő szerinte jó nagy bunkó voltam és ezek után holnap el se kéne mennem.Megkérdeztem egy srácot a társaságból szerinte is paraszt voltam.Nektek mi a véleményetek?

18/L

2014. júl. 3. 07:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát igen a kifogás felesleges volt...

A szimplán nincs kedved menni elég lett volna, amúgy ha tényleg fontos neked a barátnőd ne itt ülj, menj segíts neki, és legyél ott a bulin is...

Az egész vaker, csak szájtépés, én lustaságszagot érzek... :)

Gyerünk mozdulj már!- még jól is elsülhet... gogogo

2014. júl. 3. 09:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel a születésnapi bulijára se menj el, hiszen azt te miért ünnepelnéd, meg az esküvőjére se, mi közöd hozzá, nem is te házasodsz... Tényleg ő a legjobb barátnőd? Most látom, hogy nekem mekkora mázlim van a barátaimmal, egy ilyen önző ember sincs közöttük.
2014. júl. 3. 09:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Kedves 3-8-10..ugy tűnik, rajtad kivul itt mindenki sötét...no comment :)
2014. júl. 3. 09:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Én a 11-es vagyok, és továbbra is csak azt mondom, hogy úgy hozhatod helyre a dolgot, ha nem itt siratod a kimondott szavakat, hanem felpattansz és részt veszel mindenben, feltéve ha tényleg kedveled a barátnődet...

A megoldáson törd a fejed mindig, megtörtént megtörtént, más is mond mindenfélét ezért nem bújunk az ágy alá, cselekedj és jó lesz minden... :)

2014. júl. 3. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!