Megsértődne a barátnőm ha ezt tenném?
Figyelt kérdés
Nagy dilemmába vagyok, a tegnapi napon ballagáson voltam és kicsit elszabadult a buli. Azonban a mai napon hivatalos vagyok az egyik legjobb barátnőm búcsúztató bulijára (mivel elköltözik ÖRÖKRE). Na most tekintettel arra, hogy felkelni nem bírok az ágyból, szerintetek jogos lenne a megsértődése, ha mondjuk nem mennék el? SÜRGŐS!2014. jún. 14. 16:36
1/6 anonim válasza:
Szerintem igen megsértődne.
Mert ha tudtad hogy ma búcsúztatóra mész akkor miért nem feküdtél le időben???
Megígérted hogy ott leszel akkor tuti meg fog sértődni főleg ha megtudja hogy egy hülye buli miatt nem tudsz felkelni.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, lehet mondasz valamit...
2014. jún. 14. 16:39
3/6 anonim válasza:
első vagyok
tuti hogy így lenne hidd el
4/6 anonim válasza:
Am ha másnapos vagy, és ma is parti lesz akkor igyál alkoholt, mert attól jobban leszel egy darabig (1-2 sör, vagy pedig 2 feles fél órás különbséggel). Aztán ha elkezdesz inni akkor meg megint bebaszcsi van, úgyhogy így tudod menteni a dolgot. De ezután minimum 2 napot pihennék!
5/6 A kérdező kommentje:
na már elindultam, akkor lehet tényleg úgy lesz, hogy odafelé menet bedobok még valamit. Köszi
2014. jún. 14. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!