Jogos a sértődés? Mindenki szerint bunkó voltam, szerintetek is?
A legjobb barátnőm magyar/amerikai kettős állampolgár.Idén nem tudnak elutazni a családjával az amerikában élő rokonokhoz (barátnőm tesói,unokatesói,nagynéni,nagybácsi stb.),és mivel hiányzik neki a család is,meg amerika is ezért július 4-ei bulit rendez itthon.Meghívta az egész baráti társaságot,mindenkinek tetszik az ötlet,medencézős sütögetős buli lesz.Ma kezdett el díszíteni meg nasit stb-t csinálni holnapra és áthívott engem meg egy másik barátnőnket hogy segítsünk neki.Most hívott hogy akkor számíthat-e rám és én megmondtam neki hogy nincs sok kedvem ehhez,ez Magyarország nem amerika itt ezt nem is ünnepeljük.Megsértődött,azt mondta hogy nem is várja hogy himnuszt énekeljünk,tüzijátékozzunk meg komplett karnevál legyen,csak szeretne egyet itthon mulatni az ünnepük alkalmából a barátaival ha már idén itthon maradt.Ráírtam a másik barátnőnkre megkérdeztem ő megy-e meg elmeséltem mi történt,és ő szerinte jó nagy bunkó voltam és ezek után holnap el se kéne mennem.Megkérdeztem egy srácot a társaságból szerinte is paraszt voltam.Nektek mi a véleményetek?
18/L
Valamiért nekem olyan érzésem van, mintha a magyar/amerikai kettős állampolgár lány írta volna ki ezt a kérdést. :)
Na mindegy, ettől függetlenül szerintem a sértődés jogos, ez csak egy buli, neki éppen van hozzá kötődése, neked meg nincs, szerintem, ha barátok vagytok, részt vehetnél benne, és segíthetnél is.
Alapvetően idegesítő dolog, mikor valaki ezzel jön egy buli vagy bármi előtti napon hogy "nincs kedvem", főleg ha elvileg még be is segít.
De addig még oké, nincs kedved menni, de ez a "Nem Amerika" szöveg már tényleg felesleges volt.
6-os!
Miért kell a bolhából elefántot csinálni? Komolyan senkinek nem tűnik fel, hogy egy ilyen piti dolog miatt megsértődött az állítólagos barátnője?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!