Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kivácsi vagyok mit gondoltok...

Kivácsi vagyok mit gondoltok én értem félre?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni én reagálok túlérzékenyen vagy ő nem figyelmes.

Történt pár hónapja, hogy párkapcsolati gondja miatt elég gyakran órákig beszéltünk vele felváltva a férjemmel telefonon, mert ki volt borulva. Rengetegszer a mi időnkből, vagy a kisbabánktól vettük el úgymond az időt, de úgy éreztük bajban van, segítenünk kell. Tegnap lemondtam a találkozót, mert beteg lett a gyerkőc, férjem el van utazva, magunk vagyunk. Dobott akkor egy jobbulás smst és ennyi. Nem is érdeklődött azóta se mi van velünk. Pár hete kölcsönbe kértem tőle ruhadarabot, meg volt beszélve mikor utazok el hozzá (más városban lakunk kb 1 óra), erre ír már előtte nap mikor fogok érkezni, mert ők mennének kirándulni utána (tudta mikor hiszen megbeszéltük.) Úgy éreztem le akar rázni, és nem akartam stresszt se ha már odautazok, hogy rohanjak vissza (gyerekhez is külön szereztem vkit, hogy vigyázzon rá), inkább lemondtam, menjenek nyugodtan kirándulni. Barátnőmmel kb 6 éve tart a barátság. Úgy érzem, mintha fordítva kevésbé lenne önfeláldozó vagy segítőkész. Nem tudom ezt csak most veszem észre vagy a pasija miatt ilyen, akit most mindenáron istenít (hűtlenkedési történetekbe keveredett de tisztára mosta magát).

Nektek rosszul esne ez a hozzáállás? Vagy én vagyok érzékeny, elvárós?

2014. márc. 15. 11:59
 1/3 A kérdező kommentje:
"kiváncsi"
2014. márc. 15. 12:00
 2/3 anonim válasza:

Lehet, hogy túlreagálod. Talán azért kérdezte, hogy mikorra mész, mert úgy akarta igazítani a programját, hogy téged is tudjon fogadni.

Felhívhatod a figyelmét (finoman!!!), hogy ha te ennyit törődtél vele, ő is lehetne figyelmesebb veled és nem kellene elhanyagolnia a barátságotokat, mert ez rosszul érint téged.

A pasit meg eszedbe se jusson szóbahozni, ha beszélsz vele, mert azzal tutira rontasz a helyzeten!

2014. márc. 15. 13:18
 3/3 A kérdező kommentje:

jah tudom, azt semmiképpen, de biztos ez lehet benne, most nagyon elvonja a figyelmét, mindenáron meg akarja tartani, persze én ebbe nem szólok bele, az dolga, nálam esélye se lenne olyannak aki ennyit hazudozik, dehát szerelem...

igen gondoltam hogy akarok vele erről normálisan dumálni csak előbb tisztázni akartam hogy nem e én reagálom túl, akkor meg nem terhelek plusszba magammal is, nem mintha nekem nem lenne elég bajom, elvégre én vagyok itthon egy kisgyerekkel, éjszakázás stb.

2014. márc. 15. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!