Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mit gondoltok errol?

Ti mit gondoltok errol?

Figyelt kérdés

Voltunk meg tavaly 4en legjobb baratok...ev vegen (jun.) osszevesztunk...azota allitolag megint baratok vagyunk,szerintem nem is erzem...amikor nincsen a 4bol 2 ember akkor a harmadik tok jol el van velem meg minden...de ha megjon a tobbi,akkor mar le vagyok konkretan szarva levegonek neznek es meg sorolhatnam...aztan ok vannak meg felhaborodva ha nekem mas a legjobb baratom (es nem ok),es h megvaltozott a barati korom...

rosszul esik toluk meg mindig...

ti mit gondoltok errol?

2014. febr. 27. 17:00
 1/6 anonim válasza:

Hasonló helyzetben voltam , amikor általános iskolás voltam, és az alsó tagozatba jártam még ..

Nagyon rosz volt. Enni sem bírtam , mindig gyomor idegem volt.

Szerintem ez nem barátság, és tényleg nagyon rosz érzés. Tapasztalatból mondom , Sajnos :/

2014. febr. 27. 17:07
 2/6 A kérdező kommentje:

koszonom!vegre valaki megert:)

szerintuk szanalmas vagyok,mert elmondtam h mit erzek...:)

mar annyira szar nekem.:@

2014. febr. 27. 17:14
 3/6 anonim válasza:

Teljes mértékben megértem a dolgot! Ezt sajnos csak olyan ember értheti meg , aki már átélt egy ilyen dolgot. :)

Én azt ajánlom, hogy hagyd őket a fenébe! Vannak tőlük 100x értékesebb emberek is bisztosan!

Monsjuk a mi " bandánk"-ból mostanra 2en maradtunk . A Legjobbb barátnők lettünk, mert el mertem neki mondani a problémámat!

Atóta megismerkedtünk még egy nagylánnyal, és most 3-mas csaptocska vagyunk !

:) Ha szeretnél kérdezz tőlem nyugottan, nagyon szivesen segítek .!

2014. febr. 27. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
velem is ez volt régebben, először öten voltunk, aztán az egyik elköltözött, négyen maradtunk, egy másik megbukott, hárman maradtunk. hármunk között pedig folyamatosan mentek a veszekedések, mindig kiközösítettünk valakit, és aztán volt hogy engem szartak le,volt hogy a másik két 'barát'(mondjuk 1 és 2) közül valamelyiket. Tavaly már csak 1-sel voltam jóban, de idén nagyon megváltozott, és már más barátai vannak, velem nem foglalkozik csak suliban (talán...). 2-sel elvagyok most, de sulin kívül egyikőjükkel sem találkozok.
2014. febr. 27. 18:42
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es vagyok még mindig, szerintem szard le őket, mert nem érdemlik meg a barátságodat. keress másokat!! hidd el tapasztalatból mondom, nekem is nagyon szar volt, pontosan tudom, mit érzel!
2014. febr. 27. 18:43
 6/6 A kérdező kommentje:

#3as!(18:27)

nagyon kedves vagy holnap vagy szombaton biztosan irni fogok,koszonom a lehetoseget.;)

Mindenkinek koszonom aki irt,es nagyon sajnalom hogy ti is ateltetek mar...:(

zold mindenkinek ment.:)

thanks.:)

2014. febr. 27. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!