Ti mit gondoltok errol?
Voltunk meg tavaly 4en legjobb baratok...ev vegen (jun.) osszevesztunk...azota allitolag megint baratok vagyunk,szerintem nem is erzem...amikor nincsen a 4bol 2 ember akkor a harmadik tok jol el van velem meg minden...de ha megjon a tobbi,akkor mar le vagyok konkretan szarva levegonek neznek es meg sorolhatnam...aztan ok vannak meg felhaborodva ha nekem mas a legjobb baratom (es nem ok),es h megvaltozott a barati korom...
rosszul esik toluk meg mindig...
ti mit gondoltok errol?
Hasonló helyzetben voltam , amikor általános iskolás voltam, és az alsó tagozatba jártam még ..
Nagyon rosz volt. Enni sem bírtam , mindig gyomor idegem volt.
Szerintem ez nem barátság, és tényleg nagyon rosz érzés. Tapasztalatból mondom , Sajnos :/
koszonom!vegre valaki megert:)
szerintuk szanalmas vagyok,mert elmondtam h mit erzek...:)
mar annyira szar nekem.:@
Teljes mértékben megértem a dolgot! Ezt sajnos csak olyan ember értheti meg , aki már átélt egy ilyen dolgot. :)
Én azt ajánlom, hogy hagyd őket a fenébe! Vannak tőlük 100x értékesebb emberek is bisztosan!
Monsjuk a mi " bandánk"-ból mostanra 2en maradtunk . A Legjobbb barátnők lettünk, mert el mertem neki mondani a problémámat!
Atóta megismerkedtünk még egy nagylánnyal, és most 3-mas csaptocska vagyunk !
:) Ha szeretnél kérdezz tőlem nyugottan, nagyon szivesen segítek .!
#3as!(18:27)
nagyon kedves vagy holnap vagy szombaton biztosan irni fogok,koszonom a lehetoseget.;)
Mindenkinek koszonom aki irt,es nagyon sajnalom hogy ti is ateltetek mar...:(
zold mindenkinek ment.:)
thanks.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!