Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok errol az idezetrol? Szerintetek igaz? Nem erdemes valaki utan vagyodni mert ugysem tortenik meg?
Az a baj, hogy az én helyzetemre most tökéletesen illik... Csak egy emberbe voltam/vagyok szerelmes, pontosan így történik, ahogy az idézetben le van írva, de általánosítást én sem tudok írni.
Ha te is hasonló helyzetben vagy, azt mondom kitartás, és tényleg ne lovald bele magadat a reményekbe! Valószínűleg igazat állít a szöveg, az effajta álmaink sohasem válhatnak valóra, próbáljunk meg a realitásra építeni.
Remélem segítettem... :)
L/17
Ez az idézet a viszonzatlan szerelemről szól. A viszonzatlan szerelem, és a szerelem két külön műfaj.
Ha viszonozzák a szerelmet, nem érdekel, ha nem jönnek el a megtervezett pillanatok, mert helyettük van ezer más, legalább annyira jó élmény. Ha viszonozzák az érzéseid, tudod, hogy neki is annyira fontos vagy, mint ő neked.
A viszonzatlan szerelemnél csak a tervek vannak, és a saját vágyaid, terveid. Nincs más ami összeköt. Nincs ami pótolja az elmaradt pillanatokat.
Ez az én véleményem, így tudtam röviden összefoglalni a gondolataimat a szerelemről. Azt, hogy milyen is valójában, szavakkal nehéz elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!