Tudnátok segíteni? 14/L
Figyelt kérdés
8.-os lány vagyok az évfolyamban van egy lány aki nagyon szinpi jófej mosolygós meg minden és szeretném ha barátok lennénk, de addig is szeptemberig nem tudok vele elkezdeni barátkozni. Július 2.-án van a szülinapja, nem ismerem csak így a folyosón láttam! Írjak neki facebookon h boldog szülinapot? Csak azért kérdezem h ne legyen gáz!
És szeptemberben hogy kezdjek el vele barátkozni?
2014. jún. 29. 21:02
1/1 anonim válasza:
Ha nem is ismered, akkor nem az, hogy gáz... Csak nem lesz annyira fontos neki. Nem tudom. Szerintem inkább Facen írj rá, és úgy kezdd megismerni. Ha nekem valaki nagyon távoli ismerős, kicsit idegen csak úgy írna egy ilyet, akkor eléggé meglepődnék. S nem tudnám hova tenni. Bár lehet, hogy annyit se foglalkoznék vele.
HAJRÁ! :)
14/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!