Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Hali 22/L

Van egy barátnőm akivel nem találkoztam pár hónapja mert külföldön kell dolgoznom. Régen a legjobb barátok voltunk.

Pár hete írtam neki hogy elmehetnénk valahova, mert rég láttam (egy utcányira lakik tőlem), de jött egy rakatnyi kifogással, és ezidáig nem is írt. Nem értem, miért nincs rám egy órája mikor hónapok óta nem látott...Ennyire nem érdeklem? Igazából régen is ezt csinálta, ha én kértem valamire nem érdekelte, de ha ő unatkozott vagy bajban volt, én mindig ugrottam.

Sajna nagyon egyedül vagyok és nem tudok válogatni, ha ő róla is lemondok már tényleg nem lesz senkim.

Most rám írt hogy el kell mennie valahova és elkísérem-e, de ez olyan hogy nem is én érdeklem csak fél oda menni egyedül helyzet. Nem tudom mit csináljak, legyen bennem egy kis tartás, és hagyjam abba a reménykedést hogy megváltozik? vagy menjek és beszéljem meg vele? ti mit tennétek? Úgy érzem csak kihasználja a magánytól való félelmem. Ha valami nem elég átlátható, nyugodtan kérdezzetek.

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. jún. 20. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagy annyira fontos neki, mint ő neked. Azt szeretné, hogy akkor találkozzatok csak, amikor ő akarja. Ezt vagy elfogadod, vagy nem. Keress inkább más társaságot, más személy barátságát.
2014. jún. 20. 16:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Bárcsak olyan könnyen menne az a keresés :(
2014. jún. 20. 19:34
 3/5 anonim válasza:
hasonló helyzetben vagyok én is, hol lehet egy normális barátnőt találni? elegem van már abból hogy mindig én vagyok az aki többet tesz bele a kapcsolatba. úgy könnyű lekezelően bánni a másikkal hogy ha épp összeveszünk vár rám még 3 másik barátnőm akikkel lóghatok. ha meg épp jóban vagyon még én vegyem megtiszteltetésnek hogy szán rám egy kis időt, ha viszont én akarok valamit az mindig csak probléma. szerintem hanyagold ezt a lányt nem becsül meg téged.
2014. jún. 20. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Szívet cseréljen, aki hazát cserél, mondja a nóta, és igaza is van. Aki külföldön dolgozik, (tudom a magam példájából) rövid időn belül elidegenedik az itthonmaradottaktól. Más dolgok foglalkoztatják, mások az érzései. Nehéz neki is, neked is. Keress másik baátnőt.
2014. jún. 20. 22:26
 5/5 anonim ***** válasza:
*barátnőt
2014. jún. 20. 22:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!