Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Anime és Japánfan emberek,...

Anime és Japánfan emberek, akik szerettek olvasni, és mászkálni, nem barátkozunk? 20L

Figyelt kérdés
Jó lenne, ha tudnék beszélgetni valakivel, akinek hasonló az érdeklődési köre. Sok könyvet olvastam, szeretem a horrorfilmeket, és szeretek sétálgatni, beülni valahova, beszélgetni mindenféléről. Írjatok privit és küldök skype nevet :)

2014. jún. 15. 17:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én nem kérek skype- nevet, de cserébe ha annyira fan vagy, írhatnál pár érdekes Animét ami szerinted is egész jó és nézhető. Mostanában elkezdtem ezeket a japán meseféléket nézni mert sokat feltöltenek az internetre és nem is annyira rosszak!

Viccesek ,verekedősek, kardosak , mindez alacsony költségvetésből :D szóval elnyerték a tetszésemet

2014. jún. 16. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!