Anime és Japánfan emberek, akik szerettek olvasni, és mászkálni, nem barátkozunk? 20L
Figyelt kérdés
Jó lenne, ha tudnék beszélgetni valakivel, akinek hasonló az érdeklődési köre. Sok könyvet olvastam, szeretem a horrorfilmeket, és szeretek sétálgatni, beülni valahova, beszélgetni mindenféléről. Írjatok privit és küldök skype nevet :)2014. jún. 15. 17:24
11/11 anonim válasza:
Én nem kérek skype- nevet, de cserébe ha annyira fan vagy, írhatnál pár érdekes Animét ami szerinted is egész jó és nézhető. Mostanában elkezdtem ezeket a japán meseféléket nézni mert sokat feltöltenek az internetre és nem is annyira rosszak!
Viccesek ,verekedősek, kardosak , mindez alacsony költségvetésből :D szóval elnyerték a tetszésemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!