Mitől lehet az, hogy inkább este szeretek mászkálni a városban mint nappal? Nappal ha el kell valamit intézni a belvárosban, akkor gyakran ideges leszek. 24F
Figyelt kérdés
2014. máj. 29. 22:19
1/5 anonim válasza:
Azt csak te tudod.
A magam részéről viszont az esti élet amolyan vadregényesebb. Amúgy veszélyesebb is.
2/5 anonim válasza:
Valami önértékelési problémád van, esetleg valami enyhe tömegfóbia, valami ilyesmire tippelek.
3/5 anonim válasza:
Ezzel en is igy vagyok,rosszul vagyok a sok hülye embertöl ... 17/L
4/5 anonim válasza:
Én is pont így érzem magam, viszont ha nagyon sokáig csinálom ezt, hogy amit csak lehet este csinálok, akkor a nappali para fokozódik, és komolyan szorongok, mintha meztelen lennék, vagy nem tudom. Úgyhogy néha "erőszakkal" ráveszem magam, hogy most igenis nappal fogok pl. bevásárolni vagy akármi, és akkor nem mélyül annyira ez a feszültség. De ha nem érezném ennek a következményét, akkor én is mindig este csinálnék mindent, egyszerűen jobban szeretem:)
5/5 anonim válasza:
Én is este és éjjel vagyok fenn, sokszor nagybevásárlást is késő este ejtem meg. Valahogy sokkal nyugalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!