Az UFO-knak és a szellemeknek miért mindig este kell jönni, hogy az embert megijesszék? Nappal nem lehet?
Nem értem ezt az egészet.Van egy polgár, nappal is várná ezeket a teremtményeket, de NEM!
Ők kizárólag csak este jönnek, mikor az egyén ált REM szakaszban van, és ha ott állnak mellette, meg kell ijeszteni.
Ezek nem gondolnak bele, hogy az emberekre a frászt hozzák így este?
Vagy mi van ha egy nem szívbajos embert néznek ki maguknak, és elkapja megcsapkodja őket.
Akkor mit csinálnának?
Jó tudom, UFO nem= idegen lény!
Azt ne mondd hogy ha nappal üldögélnél mondjuk a tóparton és leszáll melletted egy UFO, és reptoidok vagy lumbulábiak másznak ki belőle hogy elvigyék és meggyalázzák, akkor nem ijednél meg :D
Ha nemszívbajos embert szemelnek ki maguknak és az megcsapkodja őket akkor ők lelézerágyúzzák a nem szívbajos embert és keresnek egy ijedősebbet
ha a tóparton üldögélnék és leszállnának mellettem, és nem barátságosak lennének, azt hiszem akkor azt a napot megemlegetnék.
egy erős rúgással az altestükön visszateleportálnám őket a teknőjükbe, majd rájuk hajtogatnám a bádogmasinájukat, aztán elküldeném haza őket, hogy legközelebb vagy erősítéssel jöjjenek, vagy baráti szándékkal!
5ös!
Nem félsz, hogy este megverik a redőnyt, hogy talpra és megyünk kirándulni?
Szia!
Honnan vetted,hogy csak éjjel/este jönnek?
Nálam volt már délután is...
nem jönnek azok este sem.
mivel a látásunkra-a legfontosabb érzékszervünkre - nem hagyatkozhatunk, kiszolgáltatobbak vagyunk a környezetünkre. a fantázia meg dolgozik.
van, aki idegeneket képzel mindenhova, van, aki szellemeket, holttestet, rágcsálókat, pókokat, kigyókat, akadályt, ami sérülést, fájdalmat okozhat. egyén függő. ilyen az elme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!