Tegnap este láttam valami fura fényt. Kimentem az ablakhoz és egy repülő fényfoltot láttam. Lehet hogy UFO?
Figyelt kérdés
....nagyon nagy volt és félig átlátszó. Én nem tudom mi volt de nagyon UFO kinézete volt. Szerintetek ez lehetséges?2013. szept. 22. 15:42
1/16 anonim válasza:
Nézzük csak sorjában.
Tegnap – így neveztetik az előza nap. Lehetséges.
Este - ismeretes ilyen napszak. Igen
Láttam – szemünk egy bizonyos hullámtartomány képes érzékelni, melyet látásnak nevezünk. Igen
…
Ablak – gyakran alkalmazott nyilászáró. Valóság
Repülő – levegőben, annak felhajtó erejének köszönhető mozgás. Lehet természetes, vagy mesterséges. Bizony
Repülő fény – a elektromágneses sugárzás, nem képes (nem is értelmezhető) repülni. Ez téves
Nem azonosított objektumok léteznek, így tényleg láthattál effélét
Nagyon nagy igencsak relatív meghatározás.
Félig átlátszó dolgok is léteznek. Pl. borosüveg
Szeritnem lehetséges
2/16 anonim válasza:
Szerintem az újfajta félig átlátszó repülőt láttad, amit tegnap próbáltak... ja ezt lehet, h nem lett volna szabad elárulnom...még szerencse, h nincs kint a nevem.
3/16 A kérdező kommentje:
Most te komolyan egy titkos társaság tagja vagy, vagy csak szívatsz??? Komolyan! A másik válaszolónak meg csak annyi , hogy ezt jól kielemezted....XD
2013. szept. 22. 16:47
4/16 anonim válasza:
Nem szívatlak, de sajna többet nem mondhatok, mert tényleg titkos a dolog. Magyarország fölött is ment ez az új repülő, szóval valószínűleg azt láttad. Szerintem amúgy UFÓk nincsenek.
5/16 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van de kinyomozom hogy ki vagy és kiderítem a titkod akármilyen védett is...:P
2013. szept. 22. 16:59
7/16 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm már hozzá is látok
2013. szept. 22. 17:07
8/16 anonim válasza:
Szólj, ha jutottál valamire. Ha téves úton haladsz, majd szólok.
9/16 A kérdező kommentje:
Először is te a Boeing 787-es vagy a SZU-27-es repülőgépre gondolsz és a neved meg a többit még nézegetem...hátha megtalálom...
2013. szept. 22. 17:19
10/16 anonim válasza:
Egyik repülőnév sem talált, feltehetőleg nincs fent a neve a neten mivel szigorúan titkos, csak páran tudják, akiknek tilos közzétenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!