Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Tegnap este láttam valami...

Tegnap este láttam valami fura fényt. Kimentem az ablakhoz és egy repülő fényfoltot láttam. Lehet hogy UFO?

Figyelt kérdés
....nagyon nagy volt és félig átlátszó. Én nem tudom mi volt de nagyon UFO kinézete volt. Szerintetek ez lehetséges?

2013. szept. 22. 15:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
:D Amúgy csak a netről kiírtam random repülőneveket. Ne mond hogy te valami nagyon titkos csoport tagja vagy...nem hiszem el. Amúgy meg UFO-k igenis vannak és nem holmi "titkos" repülőgépekről van szó.
2013. szept. 22. 17:35
 12/16 anonim válasza:
Annyira vagyok titkos csoport tagja, amennyire ufók léteznek.
2013. szept. 22. 17:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Kaszált Sedan a Galaktikus csillagflotta konföderációs parancsnoki hellyetese és az alpha centauri hadmérnöki egyetem főigazgatója szíves elnézésedet kéri ez ügyben.
2013. szept. 22. 19:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a holdat láttad?
2013. szept. 22. 20:42
 15/16 anonim ***** válasza:
61%
Egész biztos a reptoid vagy az annuaki felderítő flotta egyik hajóját láttad. Nem szabad bosszantani őket mert lelézerágyúznak! De ha jóban vagy a krixkraxiakkal vagy a poloskoidokkal akkor nem bántanak :)
2013. szept. 23. 04:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Az UFO mozaikszó jelentése magyarul: Azonosítatlan Repülő Tárgy. Láttál valamit, ami repül, nem tudtad beazonosítani, így értelemszerűen azonosítatlan, repülő objektumról van szó. Tehát UFO.

Azt már nem tudni, hogy ez az idegen lények egyik "repülő csészealja"-e, vagy valami más jelenségre lettél figyelmes, és így, látatlanban ezt elég nehéz is megállapítani. Ám amíg nem tudod beazonosítani a dolgot, addig az lényegében UFO lesz. ;)

2013. szept. 24. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!