Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Anime és Japánfan emberek,...

Anime és Japánfan emberek, akik szerettek olvasni, és mászkálni, nem barátkozunk? 20L

Figyelt kérdés
Jó lenne, ha tudnék beszélgetni valakivel, akinek hasonló az érdeklődési köre. Sok könyvet olvastam, szeretem a horrorfilmeket, és szeretek sétálgatni, beülni valahova, beszélgetni mindenféléről. Írjatok privit és küldök skype nevet :)

2014. jún. 15. 17:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
tegyél fel képet
2014. jún. 15. 17:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát én nem vagyok fun, de bármiről szivesen beszélgetek. :)
2014. jún. 15. 17:31
 3/11 anonim ***** válasza:

Miert kell kep? Hogy arrol megiteld? Gratulalok..

Ha szkajpnevet ker ugyis beszelnetek ott..

Az ilyenek csak dugni akarnak.

2014. jún. 15. 17:44
 4/11 A kérdező kommentje:
Én nem kérek skypenevet. :) Én adom meg, ha valaki kéri, mert szeretne beszélgetni. Szó sincs szexuális dolgokról.
2014. jún. 15. 17:48
 5/11 anonim ***** válasza:

"Szó sincs szexuális dolgokról."

Kár. Pedig beöltöztettelek volna kitsunénak... :-(

2014. jún. 15. 18:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem rad ertettem hanem az elso valaszolora. Megis minek a kep? Hogy eltudja donteni hogy tetszel-e neki..
2014. jún. 15. 18:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Jaaaa. Hát biztos tetszenék, mert nem csak jók a tulajdonságaim, azért a külsőm is adja :D De az jelenleg másodlagos az életemben.
2014. jún. 15. 18:57
 8/11 anonim ***** válasza:

"Hát biztos tetszenék, mert nem csak jók a tulajdonságaim, azért a külsőm is adja :D"

Köszönöm szépen... most beindlt a piszkos kis fantáziám... ez nem volt szép, kérdező. :-(

2014. jún. 15. 19:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Szeretem az animéket bár ezt 24 éves férfiként inkább titkolom, mert untat mások meggyőzése arról hogy milyen jó dolog is ez. Ettől függetlenül japánfannak nem nevezném magam talán azért mert rengeteg mindenért rajongok és ennek már nem maradt helye a szívemben.
2014. jún. 15. 20:08
 10/11 anonim válasza:
Küldesz skype nevet?:) *0* (anime manga fan)
2014. jún. 16. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!