Barátkozunk? :D :D
Figyelt kérdés
Barátkozzunk! 23/L Budapest2014. jan. 12. 12:01
1/3 intrepid válasza:
Szia kisbarátnőm. Ha akarod. Volt nekem 12 éves kislány barátnőm, nem tudtam, hogyan vigyázzak, hogy ne legyen félreérthető még rosszindulatúan sem a barátkozásunk, otthon nem kapta meg azt a figyelmet, amire szüksége volt, - mert sokat dolgoztak a szülei, én pedig biztonsági őr voltam akkor, sok sok szabadidővel, a szabadideje nagy részét nálam töltötte. Azt ugye tudod, hogy semmi illetlen nem történt köztünk. Ha lett volna, akkor nem írtam volna le ezt. Azután elsodort onnan az élet, manapság mást dolgozok, nem vagyok biztonsági őr, aminek örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!