Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Csak én fújom fel, vagy...

Csak én fújom fel, vagy tényleg bunkóság?

Figyelt kérdés

Szóval, az egyik fiú barátommal megbeszéltem egy találkát, aztán fel is hívott, egyebek, de parancsba adta, hogy menjek el a város másik felébe, ő meg majd ott vár engem... Mondtam, hogy én oda nem fogok most legyalogolni este nyolc után, mert egy olyan környék, ami tele van kétes kinézetű alakokkal minden napszakban. A lényeg, hogy azért nekem jól esett volna, ha legalább kicsit közelebb jön, és együtt megyünk helyekre, mert ő mégiscsak fiú, vele már más tészta arrafelé sétálgatni. 16l

Más fiú barátaim mindig idejönnek értem, ha este van.

2014. jún. 14. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem várom el senkitől, hogy odajöjjenek elém és kísérgessenek, de az szerintem alap, hogy kompromisszumokra hajtsunk és közösen megbeszélt találkahelyeken fussunk össze, ami mindenkinek jó helyen van.
2014. jún. 14. 20:35
 2/6 anonim válasza:
74%
Igen szerintem is bunkóság. Ő a fiú menjen érted ő ha randira mentek. Teljesen igazad van.
2014. jún. 14. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Te fújod fel. A fiúdtól elvárhatod, hogy érted menjen meg hazakísérjen, a barátodtól nem, akkor sem, ha fiú az a barát.
2014. jún. 14. 20:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát, akkor velem nagy bajok lehetnek, de én ezt nem fogom tűrni. :D
2014. jún. 14. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Jézusom engem a fiú barátaim NEM hagynak éjszaka egyedül sétálgatni, nemhogy én menjek hozzájuk...
2014. jún. 15. 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem bunkóság, hogy nem ment el eléd. Azt már inkább annak mondanám, hogy "parancsba adta", hogy hova menj, illetve közelebbi helyre sem akart (?) menni, pedig úgy lett volna "igazságos".

Engem mindig hazakísérnek a fiúhaverjaim, meg néha el is jönnek elém, meg néha délután is, ha olyan kedvük van. Én nem sértődnék meg, ha nem jönnének el errefelé, sőt néha még örülnék is neki, ha nem miattam érnének haza később vagy nem előbb indulnának el.

22L

2014. jún. 15. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!