Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálja ezt velem ez a...

Miért csinálja ezt velem ez a lány? Régen barátok voltunk, de most.13/l

Figyelt kérdés
Szóval-régebben ez a lány volt az egyik legjobb barátnőm, de idén szeptember óta NAGYON megváltozott.Az az igazság, hogy már régebben is voltak furcsaságai-pl:nem néz ki tökéletesen, de mivel nagyon sok fiúnak tetszett, ezért azt gondolta, és engem, mint akkori legjobb barátnőjét, lecsúnyázott.Pedig szegénynek kiállnak a fogai, alacsony, és púpos mert gerincferdülése van, de az arca viszonylag normális.Tudom, hogy nem vagyok szép, de én sem mondtam neki ezt a szemébe, sőt...ő meg kissé megbántott.Azóta még jobban utálom a kinézetem, mert nem vagyok szép, és sosem tetszem egy fiúnak sem.Nem mintha pasizni akarnék, de nincs semmi önbizalmam.Aztán-eddig minden évben mi 2-en voltunk az osztályelsők, de idén nem ment olyan jól a föci, és csak ő lett kitűnő.Vagy 4-szer a szemembe vágta, h ő első lett, de csakis ő, én meg nem.Azóta idegesít, de nagyon.Pl:sok fiú barátom van,mert az osztályba 7 fiú jár, abból 2 unokatesóm, és kettő kiskori barátom.Kint voltunk az udvaron én és az összes fiú egy kupacban, megjegyzem, még sosem volt pasim, erre elkezdni mondani, h én milyen nagyképű, öntelt, és beképzelt vagyok, és játszom az eszem, közben mindenki azt mondja és én is úgy gondolom, hogy ez nem igaz.Pedig ő sokat hazudik, amiben biztos vagyok-azt mondja h 4 Teso-s Angry Birds-e van, és mindegyik kétszer akkora mint az átlag.Ez lehetetlen, barátnőm alig tudott egyet összeszedni.Aztán-még novemberben azt mondta nekem, hogy Török-országba mennek 2 napra, egyik nap mennek, másik nap jönnek, mindezt autóbusszal, másik csajnak ugyanezt mondta, csak épp akkor Görög-országba mentek és nem Törökbe...közben kiderült, hogy Szlovákia mellé mentek volna, de oda sem jutottak el, mert az anyja nem vitte el a papírjait, miszerint-ő majd igazolja, hogy a csaj a lánya -.- Az osztályunkban, minden lány khm...serdül.Szóval-elkezdtek nőni a mellek stb...de neki nem.Mikor rákérdeztünk egyszer, hogy nem-e kell ezzel orvoshoz menni, vagy mi lesz, azt mondta-ugyan lányok, már feltalálták a mell implantátomot!!!!ÉS MÉG ÉN VAGYOK A NAGYKÉPŰ???Ennek a csajnak az elhangzottak alapján is még volt 3 pasija, és azt állítja, hogy az utolsóval én szakítottam őket szét....jófej a fiú, meg szimpatikus, de nem illünk össze, és alacsonyabb/véznább is nálam ezért már egy ideje nem tetszik (kb.2 év)Váltig állítja, hogy hajtok a fiúra, de igazából csak beszélgetni szoktunk, mint egy normál tinédzser.De nekem nem kell a pasija, és különben is-ha a srác nem akarta volna, nem tudtam volna "szétszakítani" őket.Végszóra-elegem van a lányból, mert tavaly még normális volt, ma meg ki van akadva azon, hogy haragszom rá, amiért pár napja elhordott mindennek, és azt mondja, hogy ő nem fog bocsánatot kérni.Ahhoz képest, tudván tudja h haragszom rá, oda jön jópofizni, mintha misem történt volna.Miért csinálja ezt velem?miért féltékenykedik, ha én úgyis olyan csúnya vagyok?

2014. márc. 31. 19:56
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Jó, nyugi! Ne foglalkozz vele, akkor legyél te az okosabb. Ha ennyire zavar nem szólsz hozzá és kész. Mást nem igen tudsz tenni, vagy kérd meg, hogy hagyjon békén. Annyira gyerekes hazugságok ezek, hogy ez már vicces. Meg ez a serdülő dolog is... Van, aki előbb van, aki később érő. Hagyjátok békén, aztán ő is békén hagy titeket, ha észreveszi magát.
2014. márc. 31. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!