Milyen barát az ilyen, aki akkor jön ha havernak fizetése van? Hozzám is csak akkor jön ha kell valami a gépre?
+ Nem szeretem mert hazudik is! Mert olyan dolgokat álit részegen amit lényegében én vittem véghez! Például Powerballon pörgettem 13400-at és ö mondta én 13000-et pörgettem én még közbe is szóltam hogy én pörgettem 13E-t!
Láttam menyit pörgetett nagy nehezen 10E lett neki! Meg minden csajnál beállít nyomoréknak,meg hogy kicsi a farkam.
Az ilyen nem barát, hanem köcsög.
Ha nyomoréknak állít be, vágj vissza.
Hozd fel, hogy neked legalább van pénzed, és nem hívatod meg magad pasikkal, mint egy csajszi. Kicsit játszd is túl.
Kérdezd meg: "Legközelebb le is szopod?"
Vagy: "Inkább legyen 15cm-es igazi farkam, mint 30cm-es kamuzott!)
Ha elkezd pattogni, felhozza a barátságotokat, és hogy miért teszed ezt, mondd el neki amit itt leírtál.
Nekem 1 barátom sincs nehogy még alkalmi haver.
Egyszerűen sar a dumám vagy unalmas vagyok vagy nem tudom de nem kellek senkinek.
Az ilyen szitukban mondjuk előnyös mert nem fogy a pénzem feleslegesen.
De ha belegondolok hogy még buliba sem mehetek mert nincs kivel.
Szerintem ez az oldal azért van hogy az ember kibeszélje mi bántja, kérdező csak annyit mondok ha neked ez az ember nem tetszik lépj túl, ne reagálj semmire, velem is ezt csinálják ha nem akarnak velem barátkozni.
Igen kösszi a válaszókat! :)
Igen 18 cm a valódi! Én nem szoktam hazudni!
De ö folyton az én képességeimet adja elő részegen másnak!
az a gond hogy nehezen barátkozom általában ilyen! Sajnos kicsit önbizalomhiányom van! De nem foglalkozom vele nagyon! Én nekem a legnagyobb gondom kevés az önbizalmam!
Ö meg nagy darab nagy hassal még hatalmas az önbizalma!
Köszi a válaszokat megprobálom visszanyerni az önbizalmam! :)
Sajnos múltkor is mikor egy karatés csaj tetszett mondta hogy nem bukik senki se a táncomra meg én nem tetszem a lányoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!