Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti is éreztetek már így?

Ti is éreztetek már így?

Figyelt kérdés

mostanában nem jövök ki úgy a barátnőimmel..és már kb. 1,5 éve hogy vannak nagyon jó fiú barátaim akikkel el tudok beszelgetni szinte minden nap.és én csak velük érzem azt h nem vagyok egyedül meg bírom a fejüket:'D<33

és ezután jön az h a barátnőim az egesz suliból mindenkivel haverok ellentétben velem..és sokszor úgy érzem mintha nem tetszene nekik az h joba vagyok azokkal a srácokkal és így újra meggondolom h tényleg őklennének a barátnőim? főleg most elég sok családi gondom van..most lenne szükségem barátokra:'(

ti ehhez mit szoltok? 13/L

2014. jún. 3. 22:21
 1/4 anonim válasza:

Azt írod, a barátnőid(!) nem haverkodnak veled. Akkor miért a barátnőid?

Lehetnek irigyek is rád, mert szeretnek a fiúk, de ribinek is tarthatnak. Valószínűleg mindkettő. Érdemes elgondolkodnod, hogy miért csak fiúkkal jössz ki. Ők sem feltétlenül a barátaid, csak szeretnek egy lány közelében lenni. Fiú és lány között nincs barátság, 13 éves korban már pláne nem, ezt nem felejtsd el! Hamarosan megérted, miért mondja ezt mindenki. Próbálj meg a lányok felé nyitni, és kevesebbet fiúzni, velük érzed magad jól, de nem rájuk lenne szükséged, és ez hatással lesz a személyiségedre, amit már most is tapasztalhatsz.

Ennyi idősen édesanyáddal kellene erről beszélned, illetve már rég észre kellett volna vennie, hogy valami gondod van. Szépen menj el a háziorvosodhoz, és kérjetek időpontot egy pszichológushoz, és személyesen beszélj egyel, ne itt a Gyakorikérdéseken. Nem kerül pénzbe.

2014. jún. 3. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Fiú és lány között VAN barátság, a normálisabb fiúk megértik, ha nem akarsz ennél többet. Aki meg nem érti meg, az egy bunkó, azt el kell hajtani. Nagyon sok olyan ember van, aki sokkal jobban tud barátkozni az ellenkező neműekkel. Ez teljesen rendben van. Ha ezt a barátnőid nem tolerálják, hát így jártak.
2014. jún. 4. 19:51
 3/4 anonim válasza:

nekem is vannak fiú barátaim sőt több is mint lány és velük jobban kijövök mint a lányokkal, barátom is van 2 éve és egyáltalán nem nézi rossz szemmel hogy fiúkkal barátkozom :)

nekem nem volt szükségem nyafogó h*lye libákra akik csak arról tudtak nyafogni hogy jaj letört a körmöm, jaj most híztam egy dekát -.-

a fiúkkal sokkal jobban el tudok hülyülni mert nem sértődnek meg ha beszólok nekik, visszaszólnak és kész :D

ha meg a lány barátaid nem úgy viszonyulnak hozzád akkor hagyd ott őket és barátkozz a fiúkkal ;)

18/l

2014. jún. 6. 13:18
 4/4 A kérdező kommentje:

koszi a gyors valaszokat:)

csak nekem az a gondom, h mar ha a lanyok is ott vannak akkor a fiukkal se tudok beszelni mert lesz*rnak...

2014. jún. 7. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!