Ti is éreztetek már így?
mostanában nem jövök ki úgy a barátnőimmel..és már kb. 1,5 éve hogy vannak nagyon jó fiú barátaim akikkel el tudok beszelgetni szinte minden nap.és én csak velük érzem azt h nem vagyok egyedül meg bírom a fejüket:'D<33
és ezután jön az h a barátnőim az egesz suliból mindenkivel haverok ellentétben velem..és sokszor úgy érzem mintha nem tetszene nekik az h joba vagyok azokkal a srácokkal és így újra meggondolom h tényleg őklennének a barátnőim? főleg most elég sok családi gondom van..most lenne szükségem barátokra:'(
ti ehhez mit szoltok? 13/L
Azt írod, a barátnőid(!) nem haverkodnak veled. Akkor miért a barátnőid?
Lehetnek irigyek is rád, mert szeretnek a fiúk, de ribinek is tarthatnak. Valószínűleg mindkettő. Érdemes elgondolkodnod, hogy miért csak fiúkkal jössz ki. Ők sem feltétlenül a barátaid, csak szeretnek egy lány közelében lenni. Fiú és lány között nincs barátság, 13 éves korban már pláne nem, ezt nem felejtsd el! Hamarosan megérted, miért mondja ezt mindenki. Próbálj meg a lányok felé nyitni, és kevesebbet fiúzni, velük érzed magad jól, de nem rájuk lenne szükséged, és ez hatással lesz a személyiségedre, amit már most is tapasztalhatsz.
Ennyi idősen édesanyáddal kellene erről beszélned, illetve már rég észre kellett volna vennie, hogy valami gondod van. Szépen menj el a háziorvosodhoz, és kérjetek időpontot egy pszichológushoz, és személyesen beszélj egyel, ne itt a Gyakorikérdéseken. Nem kerül pénzbe.
nekem is vannak fiú barátaim sőt több is mint lány és velük jobban kijövök mint a lányokkal, barátom is van 2 éve és egyáltalán nem nézi rossz szemmel hogy fiúkkal barátkozom :)
nekem nem volt szükségem nyafogó h*lye libákra akik csak arról tudtak nyafogni hogy jaj letört a körmöm, jaj most híztam egy dekát -.-
a fiúkkal sokkal jobban el tudok hülyülni mert nem sértődnek meg ha beszólok nekik, visszaszólnak és kész :D
ha meg a lány barátaid nem úgy viszonyulnak hozzád akkor hagyd ott őket és barátkozz a fiúkkal ;)
18/l
koszi a gyors valaszokat:)
csak nekem az a gondom, h mar ha a lanyok is ott vannak akkor a fiukkal se tudok beszelni mert lesz*rnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!