Mit tegyek, ilyenkor?
Figyelt kérdés
A minap tudtam meg hogy miket híresztelnek rólam. ( mindenkit kihasználok.. és a duvább felét már nem írom el )Tudom hogy nem igaz, de mégis nagyon bánt hogy, elhitetik olyan emberekkel akik nem is ismernek.Próbálok kedves lenni mindenkivel, de senki nem viszonozza. :( a mai világba szerintetek jogos az hogy nem lehet senkiben megbízni? hol éri meg nekem az hogy kedves legyek mindenkivel?:(2014. máj. 31. 19:55
1/4 anonim válasza:
Ez egy hazug világ, ahol az őszinte emberek nagyon ritkák, nem kell mindenkinek megfelelned, csak azoknak akiket te arra méltónak találsz. Elhiszem hogy ez nagyon bánt és nem könnyű dolgokon változtatni, de muszáj lesz mert mindig te jársz rosszabbul..
2/4 anonim válasza:
Én pont az ellenkezőjét mondanám. Tudom, hogy nehéz elsőre, de nem törődj ezzel. Az a fontos, hogy te, meg aza pár ember, aki tényleg közel áll hozzád tudja milyen vagy igazából. Akinek a véleménye számít, arra szánj időt, a többiek meg azt gondonak, amit akarnak. Idővel mindenki rájön, hogy aki ezeket híreszteli, azzal van a baj. Kitartás, én is voltam már így...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöööm az értelmes válaszokat! Örömmel tölt el, hogy igenis vannak még jó emberek, csak az a gond hogy belőlük nagyon kevés van.:(
2014. máj. 31. 20:21
4/4 anonim válasza:
Akkor foglalkozz az értelmes emberekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!