Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit lehet tenni ilyenkor?

Mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy egyetemista vagyok. Mindig szomoru voltam, maganyos. Aztan nagyon jol osszebaratkoztam 2 lannyal, velunk eljartunk kozbe ; viszont mind a ket lany otthagyta az egyetemet es elment. Most pedig annyira maganyos vagyok itt baratok nelkul :(

Ujakat meg nem tudok szerezni, mivel most vizsgaidoszak alatt nincs idom. Olyan jol esett, hogy volt kivel beszelgessek, most meg sehol senki.

21L

2014. máj. 26. 09:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Egy időben én is meguntam hogy folyton egyedül vagyok. Aztán mikor több szabad időm lett lejártam harcművészetet tanulni. Így lett pár ismerősöm akikkel ellóghatok.

Szóval próbálj eljárni klubbokba, sportolni valamit (tenisz, kézilabda, úszás), vagy bármi ami leköti a figyelmed a magánlétről. Aztán majd jön a többi :D

Sajnos csak ezzel az egy példával tudok előálni, de remélem azért segítettem :D

2014. máj. 26. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!