Ti csalódtatok már egy barátban? Mit szokás ilyenkor tenni?
1. kisírom a kispárnámba magamat.
2. ha voltak rajta kívül barátaid, akkor próbáld meg velük tölteni az idődet. akár nekik is elmondhatod, hogy ez téged bánt, de semmiképp se húzd le a kedvüket.
3. ismerj meg új embereket. járj el szórakozni.
4. tereld el a gondolataidat filmnézéssel, netezéssel, valami tevékenységgel, ha msot annyira nincs kedved emberek közé menni.
nagyon sajnálom. tudom, hogy nagyon rossz érzés, velem már többször is előfordult ez. de az idő előre haladtával jobb lesz...
Igen. Úgy éreztem csalódtam, elárult, és haragudtam rá.
Eltelt pár év, és megkerestem. Nem írok részleteket, mert nem ide való.
Ő is haragudott rám, de tiszteletben tartotta a döntésemet, amit akkor meghoztam. Elengedett. És én is elengedtem.
Nekem másfele külön vitt az utam, és teljes szívemmel úgy éreztem, megéltem: elengedtem, és vége a barátságunknak.
Múltként élt bennem ez a kapcsolat.
Aztán nemrég beszéltünk. Mindketten elmondtuk egymásnak, hogyan éreztünk, mikor elváltak útjaink, és hogy ez fájt mindkettőknek. De nekem: mennem kellett akkor, és volt egy külön életfeladatom, amit nekem kellett magamban rendezni, és ebben nem segíthetett. Újra megtaláltuk a Féltem vele újra találkozni, mert gyengének éreztem magam, hogy esetleg még mindig haragszom, és nem fog menni a megbocsátás, és csak a múltat akarom feleleveníteni. Nem tudtam mi lesz ha találkozunk.
A tanulság?
A megbocsátás erőszakra nem megy, épp ezért féltem tőle, hogy nem vagyok hozzá érett, és a sok év hiába volt. A harag fogva tartja az embert.
Ez a kapcsolat sosem lesz a régi, de valami új, szebb, jobb, erősebb lehet belőle. Még nem tudom mi lesz az, de úgy érzem visszakaptam valami sokkal jobbat, mint amit elengedtem. De fontos volt, hogy elengedjem,hogy haragudjak, szükség volt arra, hogy átéljem vége, és csalódásnak éljem meg,hogy rájöjjek én is hibáztam.
Nem tudom mit követett el az illető, mert az azért fontos lenne tudni, vagyis hát, te tudod, neked mi fér bele, és hogyan. A mély kapcsolatok, sose lesznek ám egyszerűek...tele vannak meglepetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!