Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit lehet, illetve lehet-e...

Mit lehet, illetve lehet-e valamit ilyenkor tenni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Egyik haver azért törölt facebookról, mert egyszeri alkalommal like-oltam egy lány képét,aki tetszik/tetszett neki. Ezelőtt még megkért, hogy vegyem ki a like-ot, amit meg is tettem, viszont másnapra már tiltva/törölve voltam, amit hirtelen annyira nem tudtam hova tenni, hogy először csak azt vettem észre, hogy eggyel kevesebb ismerősöm van de azt hittem csak valami random emberke csinál új profilt és ezért törölte magát...erre akartam írni haverra és -> hoppá, ekkor jöttem rá hogy ő törölt. Amit nem tudott haver ( és itt érzem magam hibásnak ) hogy a lánnyal ezelőtt már sok idővel ( értsd: ~ 0,5 - 1 év )már beszélgettem facebookon, de csak azért, hogy rávezessem, hogy havernak tetszik, ekkor kiderült, hogy neki viszont nem tetszik és stb. Megbeszéltük, hogy erről neki nem beszélünk, viszont mi azóta továbbra is néha-néha írogatunk facebookon de csak barátilag. Kérdésem : én vagyok a " rossz ", szemét [és minden ide illő csúnya szó] vagy haver reagálta túl, esetleg mindketten hibáztunk...? Mondjuk én abban, hogy el kellett volna mondanom, hogy írtam neki.

2014. máj. 26. 19:52
 1/8 Aiji válasza:
Őőőőő... nehéz kérdés... elképzelhető hogy mind a ketten hibásak vagytok de a megbeszélés higgadt férfi fejjel mindent megold én ezt szoktam alkalmazni mindent megbeszélni és megoldani még akkor is ha lány vagyok XD Mindent higgadt férfi fejjel XD
2014. máj. 26. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Igazad van,jobb lett volna ha elmondod neki.
2014. máj. 26. 20:15
 3/8 anonim válasza:
tehát ak most az van h a haverod törölt fb-ről mert belájkoltad egy csajszi képét?
2014. máj. 26. 20:16
 4/8 A kérdező kommentje:
@Aiji próbáltuk beszélni de nem sikerült :D ,azóta ismételten tiltott, utolsó igen röviden ez a lényeg...
2014. máj. 26. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Szánalmasan viselkedik, hagyd a fenébe.

Normális ember nem vitázik egy like miatt.

Az meg a magánügyed, beszélsz -e a lánnyal vagy nem. Ha barátként közeledsz a lányhoz, nem csinálsz semmi rosszat.

Arra azért kíváncsi vagyok, mit csinál a haverod, ha összejön a lánnyal. Elzárja előled? :)

2014. máj. 27. 07:19
 6/8 A kérdező kommentje:
ettől szerintem nem kell tartani :D de ha összejönne vele akkor tőlem elzárhatná :D sőt pezsit is bontanék :D
2014. máj. 28. 00:03
 7/8 anonim válasza:
sztem ne foglalkozz vele. vannak saját döntéseid, h kivel álsz szóba meg kivel nem. nehogy ő mondja már meg! legyél ember a talpadon, mondd meg neki h "figyi, vannak döntéseim, lesz@rom h zavar az a nyomorult lájk, ha nekem tetszik k lájkolni fogm és kész."
2014. máj. 29. 10:16
 8/8 A kérdező kommentje:
utolsó: ebben is van igazság :D
2014. máj. 29. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!