Horikarkarka kérdése:
Holnap kéne megjönnie a menzesemnek és kb két napja leszakadnak a melleim nagyon fájnak és meg is vannak duzadva ez lehet terheség jele? Illetve fel is vagyok puffadva, ilyenkor már lehet tesztet csinálni?
Figyelt kérdés
#Lehet terhesség jele?
2014. máj. 25. 10:42
1/6 anonim válasza:
Várd meg a holnapot. Tuti, hogy nem baba, hanem menzesz.:) Ugyanolyan tünetei vannak mindkettőnek! Puffadás a vízvisszatartás miatt van mensi előtt, melleid egyértelműen amiatt.
Nyugi!:)
2/6 anonim válasza:
szia! Várd meg a menszid napját !
Bár az érdekesség hogy én menszim előtt egy héttel már hányingerem volt, pisi inger( bocsánat h igy irom)is volt! Furcsáltam is de nem gondoltam babára! Menszim előtt egy nappal előttem egy tesztet es halvány pozi lett! De még akkor sem éltem bele magam , mert ugy voltam vele hogy megjöhet még :)
Hétfőn a 3. pisiből teszteltem és hát szép erős pozim lett!
de amúgy mindenkinél más más!
3/6 A kérdező kommentje:
Én is pisilni járok folyamatosan , de a cicim ..... Jaj , nekem mensi előtt picit beduzad a cicim de Ennyi de most hát.... Egy kosárméretet Nőtt
2014. máj. 25. 11:37
4/6 anonim válasza:
várd meg a holnapi napot és akkor tesztelj.
5/6 anonim válasza:
2es vagyok!!!várd meg a menszi napot!!! nyugii :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!