Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy fér össze a kettő? Majd...

Hogy fér össze a kettő? Majd leszakadnak a melleim közben meg rózsaszínes véres folyásom van? Holnapra nem várom.

Figyelt kérdés

Úgy tudom, hogy a magas progreszteron szint okozza a mellek fájdalmát, feszülését és mensi előtt ez a hormon csökken le, így lesz belőle menstruáció. Többen írták, hogy egy nappal előtte elmúlik a mellfeszülésük és utána jön a mensijük. Ez nálam is így szokott lenni, ha elmúlik a mellfeszülés akkor másnap kezdődik a vérzés! Most viszont úgy fájnak a melleim, majd leszakadnak, be vannak duzzadva, feszülnek, közben meg van ez a rózsaszínes- néha véres maszatolás tegnap óta. Szerintetek meg fog jönni vagy baba lehet???

Vettem egy Clear blue tesztet, de nem tudom hogy meg merjem-e csinálni délután, inkább holnap reggel kellene! Szerintetek?

2012. okt. 15. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Egész napos az a maszatolás,vagy csak egyszeri volt?

Érdemes lenne tesztelni,mert ezt nem mondhatnám mensinek,és ha meg baba van a dologban akkor el kéne menned a dokihoz de minél előbb!

Majd írd meg mi lett légyszives!

2012. okt. 15. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, és én sem értem. Egy kis körömnyi barnás maszatolásom van minden nap, de a melleim egyre jobban fájnak. Eddig én is ezt vettem észre, amit te írsz, hogy ahogy közeledik a mensi, barnázás, rózsaszínes váladék, úgy csökken a mellfájdalom.

Passz.. mondanám, hogy baba lehet a dologban nálam, de ha az is van, a barnázásnak nem örülök. :(

2012. okt. 15. 16:49
 3/9 A kérdező kommentje:

Vasárnap volt először, akkor csak egyszer volt ilyen rózsaszínes folyásom! Így szokott kezdődni a mensim, de akkor másnap már ömlik belőlem a vér, ma meg még mindig csak masztolgatás. Van amikor semmi nincs, van amikor meg megint csak ott van egy minimális rózsaszínes, most éppen barnás váladék. Megcsináltam most a tesztet, de nem mondhatnám éppen pozitívnak, nem túl egyértelmű számomra.... Első ránézésre negatív, de ha alaposabban megnézem.... hát nem tudom! Holnap reggel viszont így nincs mit megcsinálnom! :) :((((

A melleim még most is iszonyúan égnek, fájnak, feszülnek! Nem igazán tudom hova tenni a dolgot! Holnap megint vehetek egy tesztet, de azt már csak reggel vagyok hajlandó megcsinálni, úgyhogy még csúszok így 1,5 napot! :(((

Utolsó, Te mikorra nem várod?? Mikor fogsz tesztelni? Vagy teszteltél már?

2012. okt. 15. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Ha láttál valamit a teszten, akkor nincs veszve semmi. :)

Én 12 dpo-n vagyok, nem teszteltem még, reggel tervezem, a kisfiamat már 11. dpo-n mutatta a 10-es teszt. Nekem is csak annyi maszat van, hogy ha nem figyelném direkt, tutira nem venném észre. Szóval kevés.

2012. okt. 15. 19:40
 5/9 A kérdező kommentje:

Én a kisfiammal a mensi előtt egy nappal teszteltem pozitívat Clear blue-val, de azt reggeli elsőből csináltam.

Hát sajnos azért nekem észrevehető... Délután pici barnás folyásom volt, de csak pisilésnél van,a tisztasági betétem hófehér... Azóta semmi!

Attól félek, hogy megint átver a szervezetem és olyant produkál amit még előtte nem, de végül megint megjön...

Nagyon szorítok Neked! Majd írd meg hogy mi lett!!!

2012. okt. 15. 20:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát, csajok én is így vagyok, mint Ti.

Tegnap lett volna esedékes a vérzésem, szombat óta napi 1-2 alkalommal pisilés után maszatos a wc papír. Ma reggel csináltam egy tesztet, és nem tudom. Van rajta egy 2. csík is, de nagyon halvány.

Egyenlőre még reménykedek.

Kedves Kérdező. A reggeli pisit tedd félre pl egy pohárban , vegyél egy tesztet, és írd meg az eredményt! :)

2012. okt. 15. 20:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Abból az éppen látható pozitívból,lesz egy szépen erősödő teszted! :)

Csak azért írom,mert én is így voltam és most már 22hetesek vagyunk!

Sok sikert mindenkinek,és drukkolok!

2012. okt. 15. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2012. okt. 21. 13:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem, mert megjött! :(
2012. okt. 22. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!