Hogy fér össze a kettő? Majd leszakadnak a melleim közben meg rózsaszínes véres folyásom van? Holnapra nem várom.
Úgy tudom, hogy a magas progreszteron szint okozza a mellek fájdalmát, feszülését és mensi előtt ez a hormon csökken le, így lesz belőle menstruáció. Többen írták, hogy egy nappal előtte elmúlik a mellfeszülésük és utána jön a mensijük. Ez nálam is így szokott lenni, ha elmúlik a mellfeszülés akkor másnap kezdődik a vérzés! Most viszont úgy fájnak a melleim, majd leszakadnak, be vannak duzzadva, feszülnek, közben meg van ez a rózsaszínes- néha véres maszatolás tegnap óta. Szerintetek meg fog jönni vagy baba lehet???
Vettem egy Clear blue tesztet, de nem tudom hogy meg merjem-e csinálni délután, inkább holnap reggel kellene! Szerintetek?
Egész napos az a maszatolás,vagy csak egyszeri volt?
Érdemes lenne tesztelni,mert ezt nem mondhatnám mensinek,és ha meg baba van a dologban akkor el kéne menned a dokihoz de minél előbb!
Majd írd meg mi lett légyszives!
Én is így vagyok, és én sem értem. Egy kis körömnyi barnás maszatolásom van minden nap, de a melleim egyre jobban fájnak. Eddig én is ezt vettem észre, amit te írsz, hogy ahogy közeledik a mensi, barnázás, rózsaszínes váladék, úgy csökken a mellfájdalom.
Passz.. mondanám, hogy baba lehet a dologban nálam, de ha az is van, a barnázásnak nem örülök. :(
Vasárnap volt először, akkor csak egyszer volt ilyen rózsaszínes folyásom! Így szokott kezdődni a mensim, de akkor másnap már ömlik belőlem a vér, ma meg még mindig csak masztolgatás. Van amikor semmi nincs, van amikor meg megint csak ott van egy minimális rózsaszínes, most éppen barnás váladék. Megcsináltam most a tesztet, de nem mondhatnám éppen pozitívnak, nem túl egyértelmű számomra.... Első ránézésre negatív, de ha alaposabban megnézem.... hát nem tudom! Holnap reggel viszont így nincs mit megcsinálnom! :) :((((
A melleim még most is iszonyúan égnek, fájnak, feszülnek! Nem igazán tudom hova tenni a dolgot! Holnap megint vehetek egy tesztet, de azt már csak reggel vagyok hajlandó megcsinálni, úgyhogy még csúszok így 1,5 napot! :(((
Utolsó, Te mikorra nem várod?? Mikor fogsz tesztelni? Vagy teszteltél már?
Második vagyok. Ha láttál valamit a teszten, akkor nincs veszve semmi. :)
Én 12 dpo-n vagyok, nem teszteltem még, reggel tervezem, a kisfiamat már 11. dpo-n mutatta a 10-es teszt. Nekem is csak annyi maszat van, hogy ha nem figyelném direkt, tutira nem venném észre. Szóval kevés.
Én a kisfiammal a mensi előtt egy nappal teszteltem pozitívat Clear blue-val, de azt reggeli elsőből csináltam.
Hát sajnos azért nekem észrevehető... Délután pici barnás folyásom volt, de csak pisilésnél van,a tisztasági betétem hófehér... Azóta semmi!
Attól félek, hogy megint átver a szervezetem és olyant produkál amit még előtte nem, de végül megint megjön...
Nagyon szorítok Neked! Majd írd meg hogy mi lett!!!
Hát, csajok én is így vagyok, mint Ti.
Tegnap lett volna esedékes a vérzésem, szombat óta napi 1-2 alkalommal pisilés után maszatos a wc papír. Ma reggel csináltam egy tesztet, és nem tudom. Van rajta egy 2. csík is, de nagyon halvány.
Egyenlőre még reménykedek.
Kedves Kérdező. A reggeli pisit tedd félre pl egy pohárban , vegyél egy tesztet, és írd meg az eredményt! :)
Abból az éppen látható pozitívból,lesz egy szépen erősödő teszted! :)
Csak azért írom,mert én is így voltam és most már 22hetesek vagyunk!
Sok sikert mindenkinek,és drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!