Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rózsaszínes folyás mitől...

Rózsaszínes folyás mitől lehet? Még 4-5 napom van a nem vártig.

Figyelt kérdés

Olyasmi érzésem van mint amikor megszokott jönni, de előtte soha nem volt rózsaszínes folyásom, hanem megjött.

Görcsölget a méhemnél is.

Megfog jönni? Vagy lehet babás vagyok?

2012. aug. 29. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg fog jonni...En is rozsaszinezek mostanaban,es ilyen soha nem volt,csak amiota babara vagyok :)
2012. aug. 29. 15:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Akár baba is lehet.A rózsaszínes pecsételés annak a jele is lehet.

Én naon szoritok!!!

2012. aug. 29. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:
50-50%. Nekem hétfőn jött meg (mára elmúlt), előtte barnáztam 3 napot. A kis "rosszulléteim" (émelygés, szurkáló érzet a méhemnél) megmaradtak, így csináltam egy tesztet ma,és van egy halvány második csíkom.
2012. aug. 29. 18:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok :) Elso vagyok...

Mi a helyzet veled kerdezo?

Hogy vagy? Elmult mar a barnazgatasod?

Kivancsi vagyok,idegesito dolgog ez a pecseteles dolog menszi idejen....es hat a varkazosas meg idegtepo....

Irj :)

2012. aug. 31. 09:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindkettő lehet az az igazság!!! Dorciii86 neked viszont gratulálok a pozi teszthez!
2012. szept. 1. 12:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm az érdeklődést, kedves 1. Elmúlt a rózsaszínes folyásom, de szerintem nem akkor volt az ovum, amikorra a ciklus behúzta, így vagy a 15.napon, vagy a 12.napon vagyok ma pé. után. Csináltam már tesztet, én mintha látnék rajta halványan de 2.csíkot, fel is tettem, de a többség negatívnak látta. Hétfőn vagy kedden tesztelek legközelebb, ha addig nem jön meg.
2012. szept. 1. 13:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Majd írd meg az eredményt :)

Szorítok!!!

2012. szept. 1. 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Hajrá! Én is drukkolok, hogy legyen 2. csík. Nekem azóta szerencsére erősödik a 2. csík.
2012. szept. 1. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!