Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy dolgozzam fel?

Hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
én lány vagyok és volt egy legjobb fiú baráton akivel mindent megbeszéltem akivel ha összevesztem sose tudtam sokáig haragudni aki mindig mellettem állt akire mindig számíthattam. de sajnos ez a fiú két hete meghalt egy balesetben és azóta teljesen szétestem ,legbelül összetörtem mint egy porcelán,valahogy nem találom a helyem. ezt ne értsétek félre nem voltam belé szerelmes csak ő volt az egyetlen igaz barátom. és most fáj hogy nincs itt és azóta azt kívánom bárcsak én haltam volna meg
2014. máj. 23. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom :( Majd túlleszel rajt, gondolj rá kevesebbet, próbáld meg lekötni a figyelmedet, sportolj, nézz meg egy jó filmet stb. :)
2014. máj. 23. 20:15
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi kedves vagy csak nagyon nehéz őt elfelejteni
2014. máj. 23. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy próbálj rajta túllenni. Vagy hogy felejtsd el. Azt nem kérhetem... Én sem tudnám megtenni. Csak el kell fogadni. Nem elfelejteni. Járj terápiára, vagy pszichológushoz, ő majd segít neked! Remélem, jobban leszel, és részvétem. Isten nyugosztalja.
2014. máj. 23. 20:24
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi aranyos vagy
2014. máj. 23. 20:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Nézdd, az én személyes véleményem -amelyben nagyon hiszek- az az, hogy a barátod nem szűnt meg létezni, hanem csak elment, itt és ilyenformán, ahogy ismerhetted, számára befejeződött a küldetés és hazament. Hazament oda, ahol majd annak idején újra találkozni fogtok. Szeresdd őt ugyanúgy és gondolj hálával azért mert ezidáig barátként valamiképpen társ lehetett számodra és te is számára ezen a földi zarándokúton, ayminek ő már a végére. Gondolj rá úgy, hogy már van "odafönt" (még egy) biztos szövetségesed és barátod. Nyugtasson meg ez a gondolat, azt kívánom. :)
2014. máj. 23. 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Jav.: ...végére ért.
2014. máj. 23. 21:46
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon kedves vagy
2014. máj. 25. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!