Hogy dolgozzam ezt könnyebben fel?
Sokan. Legközelebb többet tanulsz.
Most meg nem ezzel foglalkozol, hanem tanulsz arra amire kell még. Vagy: csinálj hasznos dolgokat az sokszor segít! :D
De értetted is,amit megtanultál?Vagy csak magoltál?Mi lenne,ha jövőre úgy kezdenél neki ugyanennek a tantárgynak(amiből buktál),hogy érted is az egészet!?Ismétlem:az egészet!
Sikerülni fog meglásd!:) Sok szerencsét hozzá,és az életben is!Az tudod,sajnos kell.
Fontossági sorrend is van a világon... Ha meghal egy szeretted, az tragédia. Ha elüt egy autó, az tragédia. Ha kitör a háború, az tragédia. Nem sikerül egy vizsga? Ki nem sz.arja le, majd legközelebb fog. Többet tanulsz, jobban ráhangolódsz (igen, lehet még többet tanulni rá).
Én is jártam így, harmadszorra mentem csak át , de sose tragédiaként fogtam föl, csak káromkodtam egy sort mérgemben!
Ha meg rossz kedved van, hallgass egy kis Empire of the sun-t, attól nekem pl. mindig nagyon jó kedvem lesz XD https://www.youtube.com/watch?v=eimgRedLkkU
Értettem, bár voltak részek, amiket csak magoltam, mert sztem lehetetlen felfogni úgy, ha gyakorlatban nem csinálod, nem vagy benne.
Köszönöm a bíztatást, bár az utolsó vizsgának úgy indultam neki, hogy sikerülni fog, mert tudom és mégsem. Szóval a legnagyobb baj, hogy a hitemet is elvesztettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!