Hogyan dolgozzam ezt fel?
Figyelt kérdés
Nemrég veszitettem el 2 baratnőmet szinte nem is értem miért, de ez egy másik történet(nem fogunk kibékülni). Mit kezdjek ezzel a hatalmas űrrel amit magamban érzek? Szinte életkedvem sincs.Hogyan tereljem el a gondolataimat ?2014. ápr. 19. 19:39
1/3 Lili Charli gazdája válasza:
Kicsit jobb lenne ha körülírnád mi történhetett ! Amúgy ha igaz barátok vagytok kibékültök !
2/3 A kérdező kommentje:
Hát röviden a köv. a helyzet:én eléggé introvertált vagyok és annak ellenére,hogy rövidebb ideje ismerjük egymást ezt veük is megbeszéltem. Egyik nap nem jöttek be kurzusra én meg nem kérdeztem rá hogy miért. gondoltam hogy majd délután telefonálok vagy valami, de nem igazán foglalkoztatott a dolog..úgy voltam vele hogy biztos akadt valami dolguk. Ezt azonban ők nagyon sértőnek találták szinte leorditották a fejem hogy én milyen rossz barát vagyok, hogy felőlem bármi történhet velük mert engem nem is érdekel és hogy nekik nincs szükségük ilyen barátra. Én meg annyira meglepődtem ezen az agressziv stiluson,hogy otthagytam őket azzal,hogy majd ha hahajlandóak normális stilusban kommunikálni akkor megbeszélhetjük a dolgokat.Azóta se hajlandóak velem normálisan beszélni,pedig próbálkoztam.
2014. ápr. 19. 20:00
3/3 anonim válasza:
az űrt töltsd meg mással: tanulj, dolgozz, legyél jobb és sikeresebb akármit is csinálsz
majd megirigyelnek és talán visszajönnek
de ne legyél depis, hanem töltsd meg az űrt mással
tapasztalatból beszélek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!