Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan dolgozzam fel ezt?...

Hogyan dolgozzam fel ezt? Akkor most széthullik a barátságunk?

Figyelt kérdés

Először is kérem a moderátorokat, ne tegyék át másik kategóriába, mert itt kapnék érdemben válaszokat, és nem, sajnos nem kamu kérdés! :(

A sztori röviden. Van egy munkatársunk, akit kirúgtak a héten :( Nevezzük Lenkének! Elég jól viselte hála az égnek, már 6 éve dolgozott a cégnél. Na most, ami igazából nagy törés, hogy törölt minket (engem és 2 másik kolléganőmet) a fészbukról. Ráadásul most azokkal van jóban, akiket eddig nekünk szidott, ócsárolt. Szerintem ez tömény s.ggnyalás.

Ez így önmagában nem érdekelne, de úgy érzem, hogy ezzel egy életreszóló barátságot tett tönkre, elárult, mert eddig mindent együtt csináltunk, együtt jártunk mindenhova, és igazából úgy érzem, hogy most hanyagolni fog :( Olyan emberekért, akik nem is igaz barátai és nem tudom, hogy mi az oka!

A búcsúbulijára sem hívott meg! Nem is szólt, holott előző nap még nevettünk. Ti rákérdeznétek? Fogadjam el, hogy egy öribari elment?

2014. jan. 30. 08:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Hány évesek vagytok, hogy ilyen nagy hülyeséggel foglalkoztok? Öribari????
2014. jan. 30. 08:56
 2/14 anonim válasza:
54%
Kedves előző válaszadó! Úgy gondolom neked nincs szíved, és sosem volt igaz barátod ha ilyet írsz :( Én teljességgel megértelek Téged! Tudom milyen érzés, mikor egy őszinte, igaz barátság csak így, indok nélkül ér véget. Össze sem vesztetek, meg sem bántottad, olyan indokalatlan az egész. Gondolom magadban keresed a miérteket, és a válaszokat, de tudd, hogy TE nem ezt érdemled. Ha elfogadod a tanácsom, szerintem ne hagyd veszni ezt az igazi mély érzelmeken alapuló kapcsolatot!!! Mentsd amíg menthető. Szerintem a 2 kolléganőddel hívjátok egy egy kávéra, vegyetek neki egy kis ajándékot, kedveskedjetek neki kicsit, hátha minden olyan lesz mint régen!!! Drukkolok!!!!
2014. jan. 30. 09:43
 3/14 A kérdező kommentje:

Kedves első! :)

A kérdésedre válaszolva én 58 vagyok, a többi kolléganő is 50 körül van. Tudom, elég gyerekes, de nekem ez igen is fontos.

Kedves 2. :)

Neked is nagyon hálás vagyok a válaszért. Felnyitottad a szemem, egy próbát megér! :) Köszönöm Neked még egyszer, ment a zöld pacsi mindkettőtöknek! :)

2014. jan. 30. 09:46
 4/14 anonim ***** válasza:
51%
Mi ez a nyálazás itt gyerekek? Csöpög a monitorom!! Ha törölt akkor fogadd el, lépj túl rajta, menj pszichológushoz, ha egyedül nem vagy képes megbirkózni evvel. Lenkének meg egy hatalmas nagy né*er vérerest küldök szeretettel!
2014. jan. 30. 09:52
 5/14 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es! :) Nagyon szépen köszönöm! :) Szerintem az lesz, hogy megpróbálom menteni a menthetőt, ha nem, akkor tényleg hagyom a búsba, annyit nem ér az egész :(
2014. jan. 30. 10:09
 6/14 anonim válasza:
44%
Utolsó kommentelő! Hát neked aztán sok barátod lehet!! Ez nem nyáladzás, ez feltétel nélküli szeretet!!! Ne haragudj neked hány igaz barátod van????????
2014. jan. 30. 10:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is felesleges kávézásra hívni, meg ajándékot venni. Mi a fenének? Csak pénzkidobás. Törölt, kész. Munkatársad volt, nem családtag, vagy barát. Nem is egészséges munkatársakhoz ragaszkodni ennyire, mert ide vezet. Én például magasról teszek a kollégáim magánéleti problémáira, egyszerűen nem érdekel. Sokkal boldogabb vagyok így, mintha én is rápörögnék. Inkább a saját életemmel és a barátaimmal foglalkozom.
2014. jan. 30. 10:35
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne hívd meg sehova meg semmi, egyszerűen beszélj vele, de ha nem változik, akkor ennyi, az biztos. és én tényleg megértelek, meg nekem is fontosak a barátok, de azt be kell ismerned, hogy 58 évesen ilyen szót használni, hogy öribari, meg azon sopánkodni, hogy valaki törölt fészbukról azért kicsit szánalmasan hangzik. de a lényegi problémát értem. de szerintem egy próbát megér, de nem többet :)
2014. jan. 30. 10:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Két eset állhat fenn.

1.: A kirúgása miatti stressztől lett ilyen a viselkedése, és talán benne van az is, hogy téged, mint munkatársat erősen összekapcsol a munkahelyével, amit vélhetően a kirúgása után nem túlságosan szeret.

2.: Eddig sem volt ő igaz barátod, csak megjátszotta magát.

2014. jan. 30. 10:56
 10/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igazatok van, nem fogok vele foglalkozni. :) Ha ennyire érdekember, akkor azt hiszem, nincs miről beszélni! Mindenkinek ment a zöld pacsi!
2014. jan. 30. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!