Hogyan dolgozzam fel ezt? Akkor most széthullik a barátságunk?
Először is kérem a moderátorokat, ne tegyék át másik kategóriába, mert itt kapnék érdemben válaszokat, és nem, sajnos nem kamu kérdés! :(
A sztori röviden. Van egy munkatársunk, akit kirúgtak a héten :( Nevezzük Lenkének! Elég jól viselte hála az égnek, már 6 éve dolgozott a cégnél. Na most, ami igazából nagy törés, hogy törölt minket (engem és 2 másik kolléganőmet) a fészbukról. Ráadásul most azokkal van jóban, akiket eddig nekünk szidott, ócsárolt. Szerintem ez tömény s.ggnyalás.
Ez így önmagában nem érdekelne, de úgy érzem, hogy ezzel egy életreszóló barátságot tett tönkre, elárult, mert eddig mindent együtt csináltunk, együtt jártunk mindenhova, és igazából úgy érzem, hogy most hanyagolni fog :( Olyan emberekért, akik nem is igaz barátai és nem tudom, hogy mi az oka!
A búcsúbulijára sem hívott meg! Nem is szólt, holott előző nap még nevettünk. Ti rákérdeznétek? Fogadjam el, hogy egy öribari elment?
Kedves első! :)
A kérdésedre válaszolva én 58 vagyok, a többi kolléganő is 50 körül van. Tudom, elég gyerekes, de nekem ez igen is fontos.
Kedves 2. :)
Neked is nagyon hálás vagyok a válaszért. Felnyitottad a szemem, egy próbát megér! :) Köszönöm Neked még egyszer, ment a zöld pacsi mindkettőtöknek! :)
Két eset állhat fenn.
1.: A kirúgása miatti stressztől lett ilyen a viselkedése, és talán benne van az is, hogy téged, mint munkatársat erősen összekapcsol a munkahelyével, amit vélhetően a kirúgása után nem túlságosan szeret.
2.: Eddig sem volt ő igaz barátod, csak megjátszotta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!