Miért nem válaszol?
Figyelt kérdés
Egy munkatársam elment egy másik helyre másik városba dolgozni, én barátként néztem rá (szerintem ő is, mert bizalmasan tudtunk beszélni) megigérte.hogy mindig beszélünk telefonon 4 hét azóta elmúlt és semmi. Hiába hivom, Sms-ezek...Sztem elfellejtett. Nem talàlok más ennyire megbízható embert mint amilyen ő volt.2014. máj. 23. 12:09
1/7 anonim válasza:
Van jobb dolga, ennyit a barátságról. Ilyenkor derül ki amúgy, kit mennyire érdekeltél. Akkor és ott jó voltál időtöltésnek. Ez van sajnos.
2/7 anonim válasza:
Biztosan fog válaszolni, csak sok dolga lehet egy idegen városban, másik munkahelyen. Vannak dolgok amikhez idő kell mire az ember szívesen nyilatkozik róla, lehet, hogy nem érzi ott annyira jól magát és ezért nem szívesen keresi senki társaságát, vagy csak épp mással, pl. párkapcsolattal lehet elfoglalva.
3/7 A kérdező kommentje:
Saját városa :)
2014. máj. 23. 12:48
4/7 anonim válasza:
2. ne hülyítsd magad ilyen fals elképzelésekkel. Akinek nincs egész nap, de egész héten, sőt még egy hónap alatt se 10 perce, hogy írjon a másiknak, az pont telibe leszarja. Mindenkinek arra van ideje, amire szakít időt, akár egy reggeli sz*rás közben is meg tud írni egy sms-t.
5/7 A kérdező kommentje:
Ha hivni fog (bár nem hiszem), nem fogom felvenni, ekkorát nem csalódtam emberbe..Ha azok után elfelejtett ku#va jó színész volt..
2014. máj. 23. 13:31
6/7 A kérdező kommentje:
A kérdésem kiírása óta csak 4x beszéltünk 5 percet kb... Mostanáig semmi
Ő nem hívott, mindig én hivtam.. Facebookon bejelöltem visszaigazolt rá 2 napra beszéltünk és törölte magát.
2015. jún. 23. 22:55
7/7 A kérdező kommentje:
Saját véleményem szerint mivel a lány nem bízott az emberekbe ezért úgy annyira bennem se és inkább kerülte a telefonbeszélgetéseket mert attól félt hogy én is olyan kétszínű leszek mint azok az emberek akiket a gyáron belül megismert, olyen okot pedig nem adtam neki hogy engem annak nézzen/nézhessen inkább úgy gondolta nem foglalkozik velem minthogy féljen...csak én azt nem értem hogy olyan bizalmas dolgokat mondott el nekem amit másnak akkor se mondana el ha megfenyegetnék, ez miatt pedig nem passzol az egész..ennyi volt bizalmas barátság lehetett volna, de ő így döntött ..hát akkor csá neki :)
2015. jún. 23. 23:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!